Цитата: gutka
"ремонтна" відпустка
ну а мені зробили сюрприз в хаті тоже, ви тут не одинокі))) Коли ми зайшли до хати, то майстри робили автономне опалення... Так шо я поки без кухні... вони не доробили свої справи до кінця, зато взяли гроші... розбомбили тут всьо... Ненавиджу тих ремонтів, ніколи б не робила... най валиться всьо...
Цитата: gutka
молодші правда частіше їздили
ну та.. ми тоже намагаємось поїздити трохи. а то хто-зна, як там далі буде... скоро діти в інститути підуть, то треба буде вчити, потім заміж видавати і внуків бавити...
Цитата: lingrod
вам як - наприкинці хотілося вже додому?
менша мала сказала, шо більше не хоче того нашого моря, а буде сидіти коло баби з дідом!
Та.. мені хотілось теж, дома ліпше все одно)))
Цитата: lingrod
А от ти фотографувала під час вистави - за це не брали гроші?
Не брали. А якби брали, то я б не знімала. Принципово. Я за квитки платила гроші. І якшо десь в музеях чи шось в тому роді не дають фотографувати, то я не знімаю. Одного разу платила в Трускавці на якомусь фестивалі. То був перший раз поки. А наступний раз хотіли гроші у Львові, коли моя дитина брала участь на змаганнях з бальних танців. Але я знімала так, що вони не бачили. Шось то якісь такий абсурд за таке брати гроші... Ну за дельфінів то ше зрозуміло, а то б їх замучили... тому і ціна така, аби менше людей було... а все інше?