Святослав! Вітаю тебе з Днем народження! Рости здоровим , щясливим бажаю тобі провести гарно літні канікули ,а ще нехай здійснюються всі твої мрії і побажання даровані для тебе вірний друг
Твій день народження прийшов, А це таке велике свято. Хай несе воно радість і любов І щирих привітань багато ! Дозволь тебе сьогодні привітати , Бо день такий буває раз на рік , Здоров'я , щастя щиро побажати На все життя , на довгий-довгий вік !
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Святослав, прийми мої вітання з Днем Народження - хай кожного дня здійснюються Твої мрії, бажаю безмежного натхнення пізнавати світ і найцікавіші речі, які є у ньому, а також бажаю Тобі міцного-міцного здоров'я!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
День народження-то особливий день!І коли щороку він приходить,серце наче сповнене пісень,світ,здається, сповнений мелодій.Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає,щоб не було горя навіть в снах!Хай Господь здоров"я посилає.Мати Божа хай благословить,хай Спаситель буде все з тобою.Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою...Береже від болю і біди,посилає щастя й долю світлу,щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
Дорогий Святославчику!!! Щиро вітаю з Днем народження!!!Багато хай в житті любові буде і тепла, І кожен день стає яскравим і веселим, Щоб доля ніжною, прихильною була, А ще безхмарним, ясним небо!!!Рости щасливим! Хай всі Твої заповітні мрії стануть реальністю!!!! * * *