Вітаю свого синочка з Днем народження! І хочу просто сказати ,що його люблю.Бажаю здоров'я і щастя,бо їх не купиш ні за які гроші!
СИНУ
Колись пройдуть десятки літ, Пролинуть, наче птиці, І ти, синок, як всі в житті, В своє гніздо полинеш... Полинеш тихо, не помітно, Покинеш мамине крило, Та незабудь ніколи, синку, Матусі серце і тепло. Ти будь розумним, добрим, милим, В своїй сім'ї про все дбайливим, Люби дружину і дітей, Та бережись лихих людей. А я завжди з тобою буду, Мої думки кругом і всюди, Я лиш тобою тепер живу: Люблю, милуюсь й бережу Я - завжди поруч, я - завжди в тобі, Я буду життя твоє берегти, Усе, що я маю - усе це тобі, Бо ж ти моя радість єдина в житті!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Бажаю Святославчику здоров"я, доброї долі і щастя. А мамусі бажаю, щоб її синок ріс на гордість і радість, і щоб ніколи не засмучував
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Свято велике прикрасило дім. Тобі - ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ , радісно всім. Дарунки навколо, ласощі, квіти, Тож і ми прийшли Тобою радіти. Зіроньки щастя тобі побажати, Учнем найкращим у школі стати, Завжди усмішкою сонця зоріти І добротою своєю всіх гріти !
Діаночко, приймай найщиріші вітання, бо для тебе цей день- чи не більше свято, ніж для твого дорогого хлопчика! Щастя всій вашій родині!!!
Дорогий Святославчику! Від усієї душі вітаю Тебе з Днем народження! Рости здоровим,міцним і щасливим хлопчиком! Нехай збуваються усі заповітні мрії,життєві дороги будуть легкими ,а доля прихильною! Усе найкраще,що є в світі, Належить,Святославчику,хай Тобі: Пісні,усмішки,сонце,квіти, Й безмежна радість у житті! У всьому успіхів багато, Безцінних почуттів,тепла! Хай кожен день буде ,як свято, Й чарує всіх Твоя краса!
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!