Нетік, торт я робила за принципом плетіння справжніх кошиків зразу на торті, а вже потім зверху поклала квіти, листочки і ручку, які вже в мене були готові.
Дівчатка підкажіть, бо щось не можу знайти. Зробила мастику з желатину. Зліпила листочки для лілій а решту загорнула в плівку і поклала в холодильнику. Сьогодні витягла і хотіла зробити троянди, а вона "зараза" вся покришилась. Що мені робити??? Викинути чи можна її якось врятувати?!?
Доброго дня дівчата кулінари. Мене звати Марія, я тут новачок. І зразу якщо позволите запитання. Перед тим як наносити мастіку, торт має бути помащений кремом?. У донечки рочок і я хочу попробувати попрацювати з мастікою із маршмеллоу. Буду вдячна за відповідь і за поради щодо прикрас.
Так, торт має бути змащений і вирівняний кремом , але !! масляним !!. Там у ФОРУМІ є розділ Школа кондитерів. Зайдіть туди і знайдете для себе багато інформації.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...