Цитата: Alona S
От і мій. Все би ще пів біди
Alona S,ніякої біди тут нема,все дуже гарно,рукавички й не розбереш,що з мастики,як би не знала,то б і не сказала,тортик ДУЖЕ ГАРНИЙ,во
а ще найголовніше,щоб смачний був,а тобі це вдалося,МОЛОДЕЦЬ
Цитата: Alona S
Дівчата.дивлюсь на ваші торти-так гарно блистять.Це ви так щедро горілкою змащуєте?Я боюсь,щоб від горілки мастіка сильно не розм"якла,тому мащу трошки,тільки щоб стерти залишки пудри.А воно потім висихає і зовсім блиску нема.Підкажіть,як ви це робите?
Горілка в будь-якому випадку вивітриться,а якщо ти хочеш,щоб блиск залишався,то помасти цукровим сиропом.сироп я роблю так: 3 ст л цукру+1,5 ст лож води,пару капельок лимонного соку(5-7),перекипятити,дати охолонути,пензликом змастити поверхню мастики.Блиск не висохне,мастика не потече,але буде трохи липке...май на увазі!!!