Привіт усім.Такого ще ніколи і ніде не бачила.Усі такі молодці.Надивилася тут у вас всякої всячини і хочу спробувати прикрасити торт мастикою.Жувальний зефір я у нас знайшла,а от барвники не можу знайти.Будьте ласкаві допоможіть.Може є хтось із наших країв,тай підскаже де купує барвники,і якого виробника.Буду дуже вдячна.
lana, нетік, natalo4ka, bzova, Славочка, ДУЖЕ ВАМ ВДЯЧНА за теплі слова,похвалу і плюсики!!!Мені дуже приємно bzova,скрипка як справжня,така рівненька,ТИ МАЙСТРИНЯ!!!
Volo-shka, нетік, Olenochka, idianka, дівчатка, дуже дякую за ваші відгуки та поради. Це мій другий тортик. Я печу тільки для сім'ї. bzova, мари4ка, ваші тортики як завжди неперевершені. Супер!!!!!!!!
скрипка як справжня,така рівненька,ТИ МАЙСТРИНЯ!!!
там тільки одне але- струни не натягнуті видавлювала їх шприцем і треба убло щоб вони добре висохли стали як вермишелька тоді вже на скрипку. але як завжди брак часу та лінь:)
дівчати ви молодці!!!!!!!!!!!дуже гарні торти всім вам а це мої:весільний(горіхово-маковий,празький і бізе) а це яблуко:празький(дівчині на конкурс "Дари осені")