мари4ка, дуже гарні тортики - ти стаєш справжньою майстринею
Goldi, ікра вийшла дійсно натуральною
браво, а от над вирівнюванням треба ще трішки попрацювати
vitamaks, як для першого разу - машина суперова
Дівоньки, чого не пишете, що всередину тортиків печете:)?
Гриляжний крем (із пляцка "Анастасія" від Натоньки із головної) із моїми змінами:
200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками ( я беру цукерки "Джелі")
200 г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками (я додаю 200 гр крекеру із маком)
200 г арахісу (мені більше сподобалось із грецьким горіхом)
1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все інше. Гарно перемішати.
Крему виходить багато, я в основному беру пів порції:)
Суфле напишу завтра, бо записник дома забула:)