Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 липня 2010 19:47
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ну,до Волошки мені ще далеко,але я теж не дармувала
Ось тортик для похресниці,в середині бісквіт политий вишневим сиропом,з масляним кремом і з вишиньками в середині
І ще одна Барбі 6.5кг
А це ювілейний на 4.5кг,в середині такий,як для похресниці
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
19 липня 2010 23:17
Повідомлення #182


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Ну, ти Марічко і таємний агент, просто вводила нас всіх в оману,приховувала, що ти справжня майстриня.Торти просто шедеври, я таких не вмію, мені треба перше на пластиліні вправлятись, а ще дуже люблю кремове оформлення, правда то теж треба вміти.А які барвники даєш до мармишок, і де купуєш?
Перейти на початок сторінки
Анжеліна
19 липня 2010 23:56
Повідомлення #183


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
Volo-shka, мари4ка дівчатка, в мене питаннячко, ці тортики на рочок великі? (ну приблизно довжина і ширина) і ще, як ви робите одиничку, вирізаєте з суцільного пляцка чи до прямокутного додаєте хвостики.??? Б і моїй маленькій не за горами рочок...
Перейти на початок сторінки
мари4ка
20 липня 2010 00:44
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Zagrajka
Ну, ти Марічко і таємний агент,
,та ніякий яне агент,просто чим більше працюю з мастикою,тим краще виходить!А щодо пластиліну ти маєш рацію,я до декрету в дитсадочку вихователем працювала,і трохи(ну не трохи,а раз у тиждень)мала вправу з пластиліном,ф це мені багато дало,хоча мені з мастики набагато легше фігурки ліпити!
Цитата: Анжеліна
ці тортики на рочок великі? (ну приблизно довжина і ширина) і ще, як ви робите одиничку, вирізаєте з суцільного пляцка чи до прямокутного додаєте хвостики

В мене невелика прямокутна бритванка і до неї я докладала хвостик і в низу полоску.Ну на 20 людей хватило!
Перейти на початок сторінки
Goldi
20 липня 2010 09:36
Повідомлення #185


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
а ось і мої тортики
перший пекла чоловіку на день народження,планувала груди але як подумала про реакцію свекрухи.... wassat
ідею торта стиряла на нашому сайті - з "червоною ікрою"
Перейти на початок сторінки
lana
20 липня 2010 12:54
Повідомлення #186


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Goldi
але як подумала про реакцію свекрухи.... wassat


Як теща, я заявляю, що свекруха- вона й в Африці свекруха!!!!!:)))))))

А торт дуже гарний!!!Волошка може пишатися своїми учнями!!!!!
Перейти на початок сторінки
Goldi
20 липня 2010 13:02
Повідомлення #187


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Цитата: lana
Волошка може пишатися своїми учнями!!!!!

ну до Волошки мені ще як раку до Африки пішки,але буду вчитись..і дійсно-ікру взагалі не тяжко робити,хоча діти як побачили цей торт почали кричати,що вони не будуть їсти солену ікру з солодкімтортом,та й всі дорослі спочатку подумали що то настояща.... wink
Перейти на початок сторінки
Olenochka
20 липня 2010 16:57
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: мари4ка
А ще попрошу рецепт гриляжного крему,і крему суфле,звучить так смачно,а я ще такого не пробувала:)

і я приєднуюсь я тільки чула про такий крем але ще не пробувала request
Перейти на початок сторінки
gutka
20 липня 2010 20:42
Повідомлення #189


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Goldi
планувала груди але як подумала про реакцію свекрухи....

насмішила, а ікра таки, як натуральна
Перейти на початок сторінки
gutka
20 липня 2010 20:44
Повідомлення #190


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
Як теща, я заявляю, що свекруха- вона й в Африці свекруха!

а у мене дорослий син....але у мене така свекруха, що я цілий час повторюю - я такою не буду, доречі у моєї мами свекруха - просто золото, моя мама нераз повторює що з нею їй просто пощастило, на її честь мене назвали Катериною
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 12:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100