Дівчатоньки, створюю цю тему для швидкої допомоги на кухні, бо ж як почати вичитувати усі теми і рецепти - то приготування може розтягнутись надовго а продукти зіпсуватись :) Мені нині принесли мозок. Як казав москаль - мозгі.(ага, кому чого не вистачає :)) Що з ними робити, щоб швиденько і смачно?. Колись я їх смажила в яйці, але то було дужже давно. Ану поможіть мені з порадою
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Натонька, відварювати треба? чи просто помити, солити-перчити, мука і яйце?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Мозок відварити, обдати холодною водою, дати вистигнути. Зняти плівку. Засмажити на олії цибулю. Виделкою потовкти мозок зі смаженою цибулею. Додати сіль і чорний молотий перець до смаку.
Дівчаточки, поможіть з огірками (або посилання дайте, бо ж поки перечитаю увесь форум то огіркам хана буде). Хочу маринованих огірочків, хрумких, але не дуже гострих. Ті рецепти, що маю - жоден не подобається. Поможіть...
Взагалі, ми любимо бродяги, але один рецепт маринованих огірків ( маю його від колишньої сусідки Дзигар М.) подобається:
Скласти на дно банки приправи, скласти самі огірки. Двічі заливати кип"ятком на 10 хв.
Приготувати маринад: На 2 л води чарка цукру (звичайна, радянська, на яку говорять - стограмова) така ж чарка солі така ж , неповна на палець, чарка оцту.
я готую такий маринад: 6 скл.води 6 ст. л. цукру 2 ст.л. солі стопка оцту 3 лаврових листочки 8-12 горошин чорного перцю столова гірчиця десь 0,5 ч. л.
Дівчатонька, любі, якщо пишете свій рецепт і його ще немає на форумі - ставте посилання на нього у відповідній рецептурній темі, будь ласка, щоб рецепти не розпорошувались по різних темах, або навпаки, пишіть у відповідній темі а тут ставте посилання.