Для тих, хто хоч трохи дружить з шиттям, кидаю пару ссилок на тему еко-сумки. В принципі нічого складного немає , можна спробувати самому змайструвати собі таку новомодню )) річ. Тим паче переживати як буде сидіти виріб на фігурі нема чого - сумка є сумка.
До речі, сьогодні під шумок викроїла дві торбинки. Завтра буду шити, як зацікавить можу розповісти що й до чого. Тканина - плащовка, міцна, прогумована з середини, не сиплеться по зрізах.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
вона має бути невеликого розміру - тоді все нормально.
а ну тоді краса, ще можна якісь цяцьки додати, а є ще така фарба для тканини, береш трафарет прикладаєш і губкою промокаєш і краса получається і не таке як у всіх :)
Не знаю, буду в магазині - подивлюсь, в мене просто професійні запаси...на роботі викидали за непотрібністю шматки тканин, от я й підібрала
Для прихильників натурального: вчора в одному магазинчику дивилась на тканину - двонитка вона там називалась - бавовняна, цупка, недорога, теж би підійшла для таких сумочок. http://eco-lviv.razom.eu/torba/torbu_lviv.html- тут приблизно вона так виглядає
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.