Перед людьми, що вміють шити, готова стати на коліна, мені завжди здавалось, що це вміння властиве тільки якимсь небожителям...що воно недоступне простим смертним...)))Це тому, певно, що я в шитті ні бу-бум...( попри всі намагання..)))) колись до відчаю доходило : ну чому всі можуть, а я ні?!!! Плести вмію і гачком, і спицями,а от шити - ні. В минулому році набралася духу - й пішла на курси, підбила мене там одна подруга...))) Хе-хе....Та що ж це таке, думаю, хіба в мене руки не так припасовані?! А ну ж бо....Виявилось, що справді не так )))) Я думала, що нас почнуть одразу вчити чомусь путньому, а викладачка показує, як робити ручні шви, та ще й руки мені викручує, бо я, бачте, голку не так тримаю, і тканину на стіл не кладу...))) Ех, мене як підкине...З а що ж, думаю, я гроші плачу???? Ну, я речі на плечі - і тікать звідтам....)))На тому мої швейні університети й закінчились, ще, по суті, й не почавшися..)))))))))))
мені завжди здавалось, що це вміння властиве тільки якимсь небожителям...що воно недоступне простим смертним...))
а насправді нічого особливого...не всі люди розуміють навіщо шити,якщо можна купити готову річ...на цей рахунок я дуже прискіпуюсь до готових речей - якщо мені не сподобається якість, то навіть не спасе становище низька ціна)))а взагалі то я трохи лінтюх і вічно себе за це картаю...бо могла би набагато швидше працювати...все лінь-матінка
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
ЕЕ...Не скажи... До цього треба мати хист, ( як, власне, і до всіляких інших видів діяльності), а також терпіння і конструкторський склад розуму...)))) От як, наприклад, у плетінні: десь трохи помилишся, там петлю додаси, там трохи розтягнеш, там ущільниш, туди-сюди - ніхто нічого й не помітить ( крім професіоналів)))) А вже в шитті помилятися не можна , вже як одріжеш - не доточиш))))) Так я собі розумію своїм нешвейним дилетантським розумом..)))))
Ну, не знаю, я наприклад шкарпетку чоловіку буду тиждень зашивати, а голка в ній вже може місяць пришпилина бути.От такий я швець, хоча вишивати люблю, пробую вишиванку собі вишити, як щось вийде то покажу.Отаке!
idianka, супур!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я в захваті . немаю слів. я дуже люблю шиття, але немаю можливості і часу( мені легше піти і купити щось готове).
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!