Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди! анимации
Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний - це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий - теплота дружніх стосунків, жовтий - яскраве сонечко, зелений -спокій і мир у душі, блакитний - чисте безхмарне небо, синій - вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.
Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний - це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий - теплота дружніх стосунків, жовтий - яскраве сонечко, зелений -спокій і мир у душі, блакитний - чисте безхмарне небо, синій - вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.
а це моє авторське привітання колись давно закинула його в інет і бачу подобається людям
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
З днем народження вітаю, Всіх земних благ тобі сповна бажаю! Щастя, здоров"я, гараздів без ліку, Весняного настрою, довгого віку. Хай доля дарує тобі щирі хвилини І в колективі, і в колі родини. Хай обминають тебе всякі тривоги, Хай стеляться довгі життєві дороги, Усмішка нехай виграє на устах, І смутку ніколи не буде в очах. Щоб в серці завжди була доброта Ще довгі щасливі, веселі літа! Хай Господь дарує тобі ласку та тепло На многії літа, на щастя і добро!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дорога Уляночко! Щиро вітаю з Днем народження!!!! Нехай завжди тобі всміхається доля, Несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров'я не зрадять ніколи, Хай збудуться мрії, бажання й думки. Щоб проліском ніжним життя твое квітло, Весною буяла душі доброта. Любові, добра тобі чистого неба І просто людського тепла!!!
Уляночка! Нехай твоє життя буде схоже на пісню, Яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. Нехай твоє життя буде квітучим садом, А серце твоє буде бутоном прекрасних троянд, Який розкривається перед добром, І закривається перед злом.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш