Вітаємо Улянку з Днем Народження!( наступаючим) Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичим успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні ,як струна. І добро не оминає хату, Як не оминає світ весна. Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються, немов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує ще багато літ!
Уляночко, вітаю з днем народження! Бажаю здоров”я – без нього все не варте; безмежної любові – для неї і живем, а на додачу – звісно азарту; миру і спокою в душі.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
З днем народження вітаємо щиро нині, Здоров'я, радості бажаємо сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
Вітаємо тебе з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям,здоров"ям і любов"ю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так,як ти того бажаєш! Вітаємо!!!
Дорога і люба Уляночко! Від усієї душі вітаю з Днем народження!!!! Будь самою щасливою і самою найкращою!Ти-чарівна,вродлива,мила і тендітна, Тож Твоє щастя хай розквітне, Наче сонячна весна!
Дорога Уляночко! У цей святковий день зичуТобі український віночок світлих та теплих побажань. Хай у Твоєму житті завжди буде багато щастя та здоров’я, оптимізму та мудрості, успіхів та плідного довголіття! Нехай здійсняться всі Твої задуми і кожен день буде осяяний почуттям любові і взаєморозуміння, нехай у житті Тебе завжди супроводжує натхнення та удача, зігріває віра у краще майбутнє, щира любов та відданість близьких людей !!! З днем народження!