Сьогодні останній день виставляємо оцінки. Заувага до конкурсу. Згідно правил свої роботи виставляємо протягом п"яти днів (!) - майже тиждень. Коли оголошено про оцінювання - роботи не приймаються, а лише оцінюємо. Тому: фоторобота Наташки - чудова, але з поваги до інших конкурсантів і правил, нами ж встановлених вона НЕ МОЖЕ брати участь в конкурсі на цю тему.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, 11 Julliaa, 2 Irina,8 Славочка, 9 Olenochka, 30 Татіка, 10 ( Наташка - 8) Наші вітання Оленочці і чекаємо протягом доби на нову тему.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчата дякую усім за увагу до фотографії(вибрали це фото діти і вони ж кожен день питалися чи ми виграли ) Дякую! А ось і нова тема конкурсу "Осінні квіти"