нетік,-1 Irina, 1 Ластівка,-1 Славочка,-1 мари4ка,-1 Чи не можна перейти на 12- бальну систему оцінювання, бо просто серце рветься, що не можеш відзначити усі роботи, які сподобалися!!!
Шо? Нікуди не пропала! Я ж працюю може (йолки, майже як Юлька). Дякую Натусі за поміч з конкурсом. ЯКби ж знала, що виграю то ще вчора пригналась. А темка моя проста: Пам"ятники, але обов"язкова умова - підпис до фото (місто, місце - будемо вчити географію)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
фото виставляємо до 23числа моя робота - памятник Т.Шевченку у Тернополі
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Цей пам"ятник - у Бердянську (була місяць назад там у санаторію). Називається "Зависть - порок". Головна героїня - жаба (грудна, та що давить ) Сидить вона на трьох головах. І бачите як її розперло)))
...ага на мене чимось схожа коли начитаюсь і надивлюсь, стікаючи слиною, що ви тут виготовляєте