Дівчатка,любі мої і дорогі! Яка Вам вдячна за душевні рядки і привітання для мого синочка! Кожне привітання читали по декілька разів!Які вони теплі і ніжні,слова написані від чистого серця! Для кожної матері найдорожче всього на світі -її дитина,син чи донечка,і навіть коли вони стають дорослими...,то для нас,все рівно залишаться дітьми,яких ми любимо і відчуваємо всім серцем кожної хвилини. Дякую всім Вам за привітання ще раз! Нехай Ваші дітки ростуть здоровими і щасливими!!! З повагою Майя
Сонце променисте ! Життя Твоє хай буде чисте, Уквітчане щастям , добром, Любов’ю, ніжністю, теплом, А доля радість лиш дарує, В багатстві й розкошах вирує, Здійсняться хай Твої бажання. Із Днем народження вітання !
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
З Днем народження сердечно вітаю ! Зичу щастя , здоров'я й добра , хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта , хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт ! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ !!!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Якби зійшлися дві зорі І райдуги сплелися в перевесло, Тобі б, напевно, гори золоті В дарунок ми тоді принесли. Але по немочі людській Не здійснемо свого бажання, Отож. Прийми Ти від душі Палке і щире привітання! Хай зло далекими стежками обминає, А успіх супроводжує в усьому і завжди Нехай в душі тільки весна буяє Без клопотів, печалі і журби. В житті нехай все буде добре Без чого не складається життя: Любов, здоров’я, щастя, та Щира, добра й людяна душа! Многая і благая літа!!! І мамочку також вітаю зі святом, з Днем народження сина!
Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе ! Вітаю також таку хорошу матусю, з таким святом народження її сина.
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
Зі Святом!!! Вітаю !!! Такий син це просто диво, Все складається щасливо, Дарує й втіху,і розраду, Міцну опору і пораду, Розумний,чуйний і вродливий, Будь Ти Марчику,радісний,щасливий, Успіхів,дружби і кохання, Нехай здійсняться всі бажання!