Дорогі,любі мої дівчатка,господиньки ,дрімфудівські сестрички! За невеличкий проміжок часу Ви всі стали мені близькими,-а Дрімфуд другою родиною! Кожного дня ми забігаємо у наш улюблений віртуальний світ хоча б на хвильку,щоб побачити милі аватарочки ,почитати новини і поспілкуватися Наш форум-це справжнє диво,де панує завжди атмосфера родинного затишку і розуміння,підтримки і згуртованності.Кожен з нас відчуває неймовірне тепло і радість від спілкування,відпочиває душею у кулінарній казці"Дрімфуд"!!!
Сьогодні,прочитавши всі привітання,ми ще раз відчули невичерпне тепло нашої дружньої родини"Дрімфуд"!!! Всім своїм серцем і відкритою душею щиро вдячна всім Вам за привітання для мого синочка Вячеслава!Йому виповнилось-25 років!Але для мами діти завжди залишаються дітьми,не дивлячись на те ,що так швидко летять роки і вони вже...дорослі. Згадалося, ...як був маленьким хлопчиком,потім перший клас! Плине час...,ось уже і випускний бал,йдуть ,летять роки.Так непомітно,але дуже швидко .Сьогодні вже 25! Дякуємо всім за увагу і щирість ! Пісенний сувенір слухали декілька разів-на замовлення гостей ,без сліз ці пісні слухати ... неможливо.Іх співає і серце і душа,злітаючи до самих небес! З повагою і любов"ю до всіх Майя