Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-23, Меню на тиждень
gutka
22 квітня 2010 15:29
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
Я сама перелякалась, коли побачила, як його мама робила, вайкала, що мама капусту зіпсувала

а я її відразу у смітник відправила, тепер червону капусту роблю як звичайну, просто посолю, відтисну залишу на трошки і заправляю салат.....але незнаю чи сьогодні знайду де купити капусту на салат, а може зробити з білою?
Перейти на початок сторінки
idianka
22 квітня 2010 15:42
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Іруся,а я про хрусти,В мене щось тісто трохи липке і занадто м'яке.Що робити?Можна додати муки? bully

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
22 квітня 2010 18:15
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Все на що я сьогодні рішилась lol


Дітям сподобалось,а це саме головне smile

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 квітня 2010 18:23
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
а може зробити з білою?

навіть не знаю, не пробувала, думаю, що це буде трохи не те (якби так поварити білу капусту, вона зовсім змякне). Не спішись з салатом, може, на вихідні знайдеш капусту?
Цитата: idianka
Іруся,а я про хрусти,В мене щось тісто трохи липке і занадто м'яке.Що робити?Можна додати муки?

Муки, я бачу, ти успішно додала і в тебе дуже апетитно вийшло!!! Кількість муки залежить і від самої муки, і від сметани, і, навіть, розміру яйця - це все відносно.
Яйця-суфле вийшли дуже пухкенькі! Сподобались на смак?
Перейти на початок сторінки
idianka
22 квітня 2010 18:29
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Ірка-Шкірка
Муки, я бачу, ти успішно додала

Ага feel Дякую
Цитата: Ірка-Шкірка
Яйця-суфле

Досить непогано на смак.Тільки не впевнена,що буду часто їх робити.Але в цілому доволі смачно winked

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 квітня 2010 18:34
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: idianka
Досить непогано на смак.Тільки не впевнена,що буду часто їх робити

Їх можна також начиняти як звичайні фаршировані яйця(гриби, смажена цибулька, печінка), тільки частину білка пустити десь наліво (начинки буде забагато) smile (наприклад, на салат).
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 квітня 2010 23:04
Повідомлення #17


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Нарешті в мене руки дійшли до салату - додала кінцеве фото, а тут - перехідні lol ...

До - капуста після варіння, після - полита лимонним соком.
Перейти на початок сторінки
idianka
23 квітня 2010 09:24
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
І зовсім не страшно,а навпаки гарно smile

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 квітня 2010 11:31
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іруська!
Спішу подякувати за такі хрумчики!


Нагаратала відразу подвійну порцію, бо знаю, що буде нарозхват (до тіста додала ще 1/2ч.л. соди, погашеної оцтом, бо злякалась, що може мало додала коньячку)
Супер! Пахне цитрусовою шкоринкою!
Ось як пухирились на сковороді.

Ще ніколи таких пухирців не смажила!
Від доці окреме СПАСИБІ(сидить вдома --прихворіла, каже, як то добре хворіти, такі смаколики їсти)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
23 квітня 2010 13:43
Повідомлення #20


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Зараз я покажу, як в мене в книжці пише салат. От пріколісти lol
Книжка виглядає так





Цікаво чи то тільки в тому рецепті зміни

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 15:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100