так це ж брокколі, вона дуже смачна, я взагалі люблю страви з капусти, а ця особливо ніжна, найкраще вона мені смакує приготовлена в пароварці, а для тих хто слідкує за фігурою - це просто скарб
Дівчатка,дякую за поради.Знайшла в неті,що це брокколі схрещена з цвітною. На перший раз запіканочку передумала готувати,а просто відварила і запекла з сиром.На смак приємніша ніж брокколі,сподобалась. .. але запіканку всеодно приготую по рецепту.
Оленочка, я тут створювала колись тему про таке, але так ніхто мені у не відповів))) Можеш з тим питанням перебратись туди, і може хтось підкине ідеї цікаві
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
я знаю добрий рецепт з спаржою .салат взяти сиру спаржу помити i обрiзати кiнцi десь 5 сан.Порiзати невеликими кiльцями додати цибулю дрiбно порiзану i твердого сиру потертого заправити майонезом виходить дуже смачно а ще можна запекти спаржу обмотавши ii в байкон (бочок колись називалося)тiльки вiн мае бути тоненько порiзаний
Йой, дівчата, хто мені скаже, що то ся стало?! Хтілам свому милому спечи пляцок. І що то таке: Місила, як пух, саджєла, як пух! А як вибрала з печи... дала чоловікови межи плечі! ... то мало не вилетів дух!