свято Восьмого Березня вчителям чи там вихователям? Які ідеї?
Найчастіше дарують: кружки,гелі для душу,скраби,духи,взагалі косметику для тіла,кісь дрібнички на кухню :салфетки,коврики під гаряче,шоколадки,пачки цукорків,каву.Принаймі таке приносить свекруха)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Натонька, Знаю,шо наші вихователям в садочку дарувтимуть сертифікати в магазин з посудом....ну і квіти,певно)
ну а в школі,пам"таю,всяке дарували-дивились по класній керівничці...пам"ятаю,сумку раз дарували,парфуми,тож посуд якийсь,ручку паркер(найдешевшу)-о таке)
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Натонька, не знаю шось......ми по 30грн.скидувались...2виховательки+няня-не знаю,чи їй такий же подарунок чи ні.....в групі 25дітей Плюс ше гроші кісь там були.....я думаю,десь по 250-300....але знаєш,то ше залежить,яка група чи клас....хто по ск.звик здаватися....
--------------------
та мені от цікаво, хто по скільки в середньому на то здає, бо деколи чую від своїх, шо забагато збираю.. мені легше стане, як буду знати, що не я одна така)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
наша група в садочку не так багато здає....н-д,на свято Миколая і НР ми здавали по 65грн.,якшо не помиляюся.....а от інші знайомі говорили,з інших садочків,шо тільки по 60 на НР.....не знаю....розумієш,хто як звик,залежить від контингенту батьків і т.д.
--------------------
Я вам вже тут писала, що мене в газеті мали друкувати , але я спочатку відмовилася, але потім "переварила" все в голові, почитала ваші відгуки(дякую Натоньці і Христі, ваші коменти мене підштовхнули ) і я таки дала згоду. Сторінка про жінок, Рубрика Берегиня в газеті Голос народу на Чортківщині.