Ярусечко! Як мені приємно,що Ти подарунок отримала.Це від усієї душі!!!І найголовніше -що Тобі сподобалось!Яка я рада! І не важливо :хто і що висилає,головне-увага і душевне тепло! Дякую,що написала декілька слів!Я чекала,так хотілось,щоб до Паски подаруночки встигли долетіти!!!
Отримала подаруночок від Наталі- Коко Шанель))) Файно так ходити на пошту коли шось отримуєш, а не відсилаєш, то набагато скорше Ось такі подаруночки прийшли:
Зірочки, до яких руки мої ніяк не дійдуть аби їх зробити, фігурки козака і козачки, гарні привітання та такі штукенції, аби міряти продукти, я такі все бачила в передачах заграничних Знаю, шо пригодиться таке діло мені, бо стакани шкляні в мене довго не живуть
Велике дякую! І бажаю аби до всіх пошвидше дійшли їхні подаруночки!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонько, тішуся, що сподобались подаруночки! Ти часто готуєш із польських сайтів, от я й подумала, що за кордоном є такі міри, як "чашки"...( не знаю, правда, чим вони відрізняються від наших стаканів... )Так от, найбільша "каструлька" - то 1 чашка, там написано всередині такими мілеееесенькими літерками... тобто 250 мл.., менша - то півчашки, тобто 125, і, відповідно, третина і четвертина чашки...Та то ти вже й сама все зрозуміла...то я народові пояснюю, чому саме такі "каструльки.." Я люблю практичні подарунки, тобто, щоб не валялися без діла, а от візьмеш в руки, і згадаєш мене!
Всі поданунки дуже гарні! А ще хочу подякувати Марусечці за те,що організувала таку чудову гру,цікаву і захоплюючу! Переписка між нами і обмін подаруночками -це щось неймовірно корисне і світле!Дівчата ще більше стануть почувати себе однією родиною. У мене адреса є,тепер Ярусечку,я зможу вітати зі всіма святами. Вчора,коли я прочитала ,що Дрімфуд треба дублювати різними мовами ... ...перша думка:як я тепер буду без сайту...і без Вас ,дорогі дівчатка! Хвалити Бога,що це був розіграш З наступаючим Святом Великодня всіх!
хочу подякувати Марусечці за те,що організувала таку чудову гру,цікаву і захоплюючу![/quote Я теж приєднуюсь до слів Майї, теж щиро дякую Марусі, адже стільки позитивних емоцій! А ще -взагалі нові почуття! Звісно, приємно завжди дарувати ,і ми залюбки намагаємося ощасливити рідних, близьких, прагнемо передбачити, предугадати їх бажання. Але я вперше посилала ось так "навпомацки", було якось лячно, бентежно. І я дуже вдячна долі , що Irina подарувала мені шанс відчути себе трішки чарівницею.Ірочко я дуже дякую тобі за теплі пп, за щирість. І вам , дівчатка, усім за цей душевний проект.
Справді, хороші слова люнають від Вас усіх. Ця гра справді нас зблизила, обєднала і принесла водночас, якісь певні хвилювання, переживання і певні радісні миті, передсвятковий настрій. Я також хвилююсь, незнаю чи сподобається, вже починаю хвилюватись. Але знову повторюсь це від щирого серця з найкращими побажаннями
Нарешті можу відзвітуватись: посилочку відправила. щирість, душу і серце вклала, привітання також.Тому дорогенька дрімфудівська форумчанка можете чекати.Т ільки вибачте будь-ласк4а що так пізно ( ще й казали бде йти днів 5) , бо ніяк не могла вирватись з дому( малеча похворіла). Буду надіятись що подаруночок сподобається. Якщо щось не так- вибачайте.