Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смакуйте на здоров"я, Перевірені мною рецепти
if221181pii
18 березня 2010 19:31
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238

Повідомлення відредагував if221181pii - 18 березня 2010 20:43
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 19:32
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
КАТАЛОГ

Повідомлення відредагував if221181pii - 18 березня 2010 20:34
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 19:36
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238

Ідея з інтернету
Торт всередині кокосово-маковий взяла ідею у Софія 06, а зверху мішечок з шоколадної мастики.

Повідомлення відредагував if221181pii - 21 березня 2010 10:04
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 19:36
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Слойоний з яблуками

це мій давній рецепт, але любимий
Рецепт.
400гр муки, 1п.маргарини(я беру для слойоного тіста) 1 яйце, 3ложки сметани, чуть солі. Сікти ножем до утворення однорідної маси.
Крем заварний(на ваш смак, який найкраще получається)
Заварний крем: 1 ст. молока, 1 ст. цукру, 1 яйце, 3 ст.л. муки.Зварити крем. Додати 300гр. масла і збити.(масло додавати коли крем остине). Яблука я кришу дольками десь 1-1,5 кг яблук тоді закидаю їх у кип"ячий сироп(сироп 1-1,5 води + 500-600гр цукру і на кінчик ножа лимонної кислоти, щоб яблука не чорніли) варю приблизно 7-10хв, треба дивитись по яблуках, тільки стають трошки м"якші забираю з вогню і відціджую на друшляк. Важливо яблука не переварити, бо вони тоді зробляться як каша. і коли остинуть перемащувати торт. Корж-крем-яблука-корж і т.д. Зверху прикрасила яблуками і полила желе для торта.СМАЧНОГО!!!

Повідомлення відредагував if221181pii - 21 березня 2010 10:02
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 19:40
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
А ось він в розрізі


Повідомлення відредагував if221181pii - 21 березня 2010 10:02
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
18 березня 2010 19:47
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
if221181pii ! Шоколадна торбинка -дуже майстерно приготовлена,а слойоний тортик з яблуками...так і проситься ,щоб його скуштували!Супер-апетитно,до кави ...справжня насолода! winked

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 березня 2010 21:00
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 19:49
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Дякую!!!!! Дуже приємно це чути.
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 19:50
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238

А це трюфельний, ідея з інтернету, а смак неперевершений, дякую дівчата я багато від вас навчилась. Ось рецепт:
Для бісквітних коржів:
6 жовтків
5 білків
2/3 ст. цукру
1/2 ч.л. лимонної кислоти
2 ст.л. горячої води
2 ст.л. какао-порошка
5 ст.л. муки для тортів (cake flour)
2 ст.л. крохмалу
Для сиропа:
3 ст.л. води
2 ст.л. цукру
1 ст.л. лікеру (я використала коньяк)
Для крема:
150 г гіркого шоколаду
2 ст. вершків
Для цукерок-трюфелей:
150 г шоколаду
1/3 ст. вершків
1 ч.л. лікеру
200 г шоколаду для покриття конфет и стружки
Коржі.
Розігріти духовку до 190С. Намалювати на пергаменті 8 окружностей, діаметром 20 см.
Збити білки з 1/3 ст. цукру до стійких піків.
Жовтки змішати з цукром що залишився і збивати, поки маса не посвітліє. Продовжувати взбивати, добавити ростворене в горячій воді какао.
Муку просіяти з крахмалом і акуратно вмішати в жовткову масу.
Добавити білки в 3 прийома.
Виложити тісто всередину намальованих окружностей (приблизно по півстакана в кожну) і розрівняти лопаткою.
Випікати 5-8 хв. Дати вистигнути і відділити папір.
Сироп.
Довести до кипіння воду з цукром. Зняти з вогню і добавити лікер.
Крем.
Його краще почати готувити за день до перекладання торта. Довести вершки майже до кипіння і залити ними поломаний шоколад. Охолодити в холодильнику декілька годин (а ще краще цілу ніч). В день перекладання торта, збити крем до стійких піків.
Цукерки.
Залити гарячими вершками поломаний шоколад і перемішаті до повного розтворення шоколаду, добавити лікер. Охолодити в холодильнику декілька годин. Набирати чайною ложкою, скатати шоколадну масу в невеликі шаріки, викласти їх на пергаментний папір і залишити в морозілці на 1 год. Розтопити шоколад. Вмокати кожен шарік в розтоплений шоколад і залишити остивати.
Збираємо торт.
Змочити кожний корж сиропом и перекласти кремом. Покрити кремом боки і верх торта. Присипати шоколадною стружкою і прикрасити конфетами-трюфелями.

Повідомлення відредагував if221181pii - 23 березня 2010 20:54
Перейти на початок сторінки
Irina
18 березня 2010 20:11
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
if221181pii, дуже гарні торти в Вас! Якби ще знати як Вас звати, щоб звертатися по імені... smile
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 березня 2010 20:52
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Мене звати Ірина, дякую що оцінили
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 04:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100