Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас сьогодні на столі?, шо нині приготували?
Irina
23 січня 2010 21:04
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
muroslava07, оце розп"яли курочку! lol При житті їй таке й не снилось... lol Дуже смачно виглядає! А який ефект дає банка? Ти її в духовці запікала? І взагалі опиши процес, бо я такого ще не бачила. А качку так можна? В мене якраз на завтра качка планується.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
23 січня 2010 21:14
Повідомлення #372


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Курячі рулети
3 курячі грудки
24 кусочки ковбаси (треба сялямі)
6 кусочків сиру Проволон
18 штучок спаржі (asparagus)
1 банка томатного соусу(510 гр)розділити на дві порції
1/4 склянки потертого сиру Пармезан
Підігріти духовку до 200 градусів. Розрізати кожну грудку наполовину і акуратно відбити через плівку. Посолити ,поперчити, потім покласти 4 салямки ,1 кусочок сиру, і 3 спаржі .Загорнути . Полити половиною соуса по низу форми. Покласти курячі рулети в форму ,полити зверху соусом який залишився і посипати тертим твердим сиром. Жарити в духовці 30-40 смачного рецепт з американського журналу
Перейти на початок сторінки
muroslava07
23 січня 2010 21:36
Повідомлення #373


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Irina,
Напевне. lol
Цим рецептом я думала нікого не здивую. Але якщо ви ще не знаєте - то розповім.
берем курку ( в мене сьогодні - 2,318 кг). Беремо вилку і добре її наколюємо з усіх сторін. Потім у окрему просудину витискаємо майонез, ми (з чоловіком) додали тим"ян, імбир, карі (все в порошку крім тим"яну). А також для гостроти - приправу для курки (0,5 пач. приправа для курки, 0,5 Приправа для грілю фірми Аромікс). І витиснули 1 лимон. все перемішуємо, змащуємо курку у посудині і залишаємо маринуватися. Чим довше - тим краще! Я запхала руку під шкіру і помастила мастикою груди, спину.
Беремо банку(в мене 0,5 л) і наливаємо води + 2-3 лаврових листочки і перець горошком . Ставимо банку на бляшку, курку садимо на банку і ставимо в ХОЛОДНУ духовку. Запалюємо на max. коли почуєте вже шкварчання, зменшити вогонь. Я печу на невеликому вогні. Краще довше, а ніж має бути сирою.
Коли вода випаровується м"ясо буде м"яке (моя мала теж його їсть) і соковите.
Перейти на початок сторінки
Irina
23 січня 2010 21:40
Повідомлення #374


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
muroslava07, дякую за грунтовне пояснення! Завтра випробую на качці. Враженнями поділюся. СПАСИБІ!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
23 січня 2010 21:50
Повідомлення #375


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Olenochka
Курячі рулети

це дуже смачно читати, але у нас може десь у більшому місті і можна купити спаржу та пармезан, але це не для нашого сімейного бюджету, потрібно ці продукти чимось замінити crying
Перейти на початок сторінки
Olenochka
23 січня 2010 22:03
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
я замінила: 1салямі на просту ковбасу ,просто попросити щоб тоненько порізали ,2проволон- простий любий твердий сир тоненько порізаний 3 спаржа, я в 2 рулета поклала прості шампіньйони .повірте рецепт дуже смачний моя меньша зїла цілий рулет сама ,хоча обично то треба припрошувати
Перейти на початок сторінки
Irina
23 січня 2010 22:09
Повідомлення #377


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Olenochka
я замінила

Так би зразу і сказала! А то я теж прочитала і подумала, що то нереально. На те ми і українці, щоб до всього знайти свій підхід! lol
Перейти на початок сторінки
muroslava07
23 січня 2010 22:09
Повідомлення #378


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Irina,
на рахунок качки я не впевнена. Мені здається що качку краще запекти з яблуками. А такий спосіб для курки. Може бути качка твердою. Не хочу щоб ви спортили продукт і собі настрій. Добре подумайте.
Перейти на початок сторінки
Irina
23 січня 2010 22:11
Повідомлення #379


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
muroslava07, а я вже уявляла як її буду садовить на ту банку... Добре, буду експериментувати спочатку з куркою колись.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
23 січня 2010 22:28
Повідомлення #380


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Irina
а я вже уявляла як її буду садовить на ту банку...


lol lol Так посадови, Ірусь! Якщо вже так хочеш, чому б і ні? Просто може банку більшу треба взяти? Качка ж більша... Тільки шия звисатиме... lol Уявила качку...на банці....
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 06:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100