Irina,
Напевне.
Цим рецептом я думала нікого не здивую. Але якщо ви ще не знаєте - то розповім.
берем курку ( в мене сьогодні - 2,318 кг). Беремо вилку і добре її наколюємо з усіх сторін. Потім у окрему просудину витискаємо майонез, ми (з чоловіком) додали тим"ян, імбир, карі (все в порошку крім тим"яну). А також для гостроти - приправу для курки (0,5 пач. приправа для курки, 0,5 Приправа для грілю фірми Аромікс). І витиснули 1 лимон. все перемішуємо, змащуємо курку у посудині і залишаємо маринуватися. Чим довше - тим краще! Я запхала руку під шкіру і помастила мастикою груди, спину.
Беремо банку(в мене 0,5 л) і наливаємо води + 2-3 лаврових листочки і перець горошком . Ставимо банку на бляшку, курку садимо на банку і ставимо в ХОЛОДНУ духовку. Запалюємо на max. коли почуєте вже шкварчання, зменшити вогонь. Я печу на невеликому вогні. Краще довше, а ніж має бути сирою.
Коли вода випаровується м"ясо буде м"яке (моя мала теж його їсть) і соковите.