Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепт: Торт "Пташине молоко"
Славочка
15 лютого 2010 16:45
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Тут обговорюється рецепт: Торт "Пташине молоко"
дівчата, то я залюбувалась фотографією цього тортика і випадково натиснула "обговорити". Що ж печемо і смакуємо smile
Перейти на початок сторінки
marinka
15 лютого 2010 16:50
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Таке і зі мною буває коли фото смачне і ручки тянуться.... lol
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 лютого 2010 16:52
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Той тортик вартує того, аби мати окрему тему спеціально для нього smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
marinka
15 лютого 2010 17:16
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Улюблений тортик всієї сім"ї! При нагоді треба пекти. Та пече в основному його моя мамуся, стидно признатись я його ще не готувала ні разу тільки гамала feel Цікаво чи я одна така ?
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 лютого 2010 21:51
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Не одна така, і я тут червонію за себе feel
Треба виправлятись...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
15 лютого 2010 22:36
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Також червонію feel не пекла багато років. Але насмакувалась його в дитинстві - моя хресна пекла його щотижня. Основа була тонша - десь 0,5см, а потім - море пташиного молока і шоколадна помадка...
Торт надзвичайний. А начинка - така ніжна...
Після обіцяного підняття цін на кондвироби на 30-50%, пекти, думаю, будуть всі lol .
Як один із варантів пташиного молока - багатошаровий - декілька тоненьких коржів з начинкою і помадкою зверху - хто пробував?
Перейти на початок сторінки
marinka
16 лютого 2010 00:17
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Ірка-Шкірка
Після обіцяного підняття цін на кондвироби на 30-50%, пекти, думаю, будуть всі

Ірочка це точно lol

Ірка-Шкірка
Як один із варантів пташиного молока - багатошаровий - декілька тоненьких коржів з начинкою і помадкою зверху - хто пробував?

Мама пекла 4 коржі темного кольору і крем так як ти Ірочка кажеш, правда рецепт треба у неї питати, а деколи пекла один темний і зверху крем і це все різновид Пташиного молока lol smile
Перейти на початок сторінки
Goldi
29 березня 2010 12:25
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Пекла цей торт,в мене синочок не їсть торти-а цей з"їв залюбки!!!Торт сподобався дуже-але є одне НО- щось дуже швидко він закінчився request
Перейти на початок сторінки
Яруська
29 березня 2010 16:27
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Як один із варантів пташиного молока - багатошаровий - декілька тоненьких коржів з начинкою і помадкою зверху - хто пробував?

Я пробувала! smile Якщо я думаю про той варіант, який ви мали на увазі. Моя мама ще давно пекла саме таке "Пташине молоко". Коржики здається були з медом (а може я вже не пам'ятаю), крем із манки, а зверху - шоколадна помадка. І ще - один або два коржі перед перекладанням ще тонесенько змащувалися повидлом, що додавало приємну кислинку. Дуже гарний рецепт. Я так зрозуміла, що варіантів цього пляцка є безліч. А в мене тепер ходовий рецепт Пташиного молока - один темний корж щось подібне до бісквіта, а зверху товстий шар манного крему залитий шоколадним люкером.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
29 березня 2010 19:42
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
А я....в мене все не як у людей, lolзараз вкину ложку дьогтю... lol не вважаю цей торт шедевром кулінарного мистецтва..м"яко кажучи...( я маю на увазі мій рецепт, який до речі дуже близький до класичного..) печу його виключно чоловікові... Але то мої особисті суб"єктивні, звичайно, смакові відчуття... Не люблю з дитинства білкове суфле у всіх його проявах...А от "Пташине молоко " з кремом із манки - зовсім інша справа, цей торт мені подобається...
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 124
Гостей: 100
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100