Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Напої, соки, коктейлі, компоти, крюшони, чай...тощо
lana
12 червня 2011 00:06
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
LiLu,
Смачний рецепт дуже! Я готувала майже такий( тільки замість меду "збивала" 1-2 зефірини)
Перейти на початок сторінки
Анелія
21 червня 2011 08:45
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Коктейль “Еспрессо”

Інгредієнти:
3 ст.л. розчинної кави "Еспрессо"
3 ст.л. цукру
150 мл вершків (33%)
0,5 л молока (3,5%)
8 ст.л. гарячого шоколаду

Приготування:

Каву і цукор ретельно розчинити в 100 мл гарячої води і остудити.

У порційні келихи налити по 2 ст.л. гарячого шоколаду.

Молоко довести до кипіння, потім змішати з кавової сумішшю, довести до кипіння.

Вершки збити в міцну піну з допомогою міксера, помістити в кондитерський мішок або шприц.

Готовий коктейль розлити по келихах з гарячим шоколадом, прикрасити збитими вершками.

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Анелія
21 червня 2011 09:23
Повідомлення #23


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Коктейль “Еспрессо” Вибачте за поганну якість фото.

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
gutka
21 червня 2011 10:51
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Анелія
Коктейль “Еспрессо”

ням-ням...дуже люблю такі напої
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 липня 2011 00:08
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
gutka
15 жовтня 2011 16:23
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223


Перейти на початок сторінки
tay
23 грудня 2011 14:59
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
"Хурма у вершках"
хурма 3 шт.,
вершки 100 гр.,
цукр.пудра 2-3 ч.л.,
мелений мигдаль 1-2 ч.л.

Хурму помити і почистити від шкірки та кісточок (якщо є).
Складаємо її в блендер, добавляємо туди вершки і пудру,збиваємо.
Разливаємо по стаканчиках, зверху присипаємо меленим мигдалем.
Бажано поставити на холод на 30 хв.
Десерт готовий.

PS: Цукрову пудру я не додавала, тому що в мене хурма ну дуже вже солодка була. І посипала я не мигдалем(не було під рукою), а тертим шоколадом. У мене вийшло 3 порції. Рецепт взято з сайту koolinar.ru


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
sergio
29 березня 2012 00:45
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:


Інгредієнти для стандартної порції 460 мл:
Доппіо;
100 мл холодного молока;
1 столова ложка цукру;
200 г льоду.

Інгредієнти перемішати у блендері до дрібної крихти, подавати у високому стакані з соломинкою. Якщо в напій додати трохи карамельного або шоколадного сиропу і прикрасити зверху збитими вершками - вийде карамельний фрапучіно. Якщо ж додати туди трохи шоколадного сиропу, то вийде фрапучіно мока.

Обожнюю, на жаль, він продається тільки в світовій мережі кав'ярень Starbucks.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
7 квітня 2012 17:31
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Irina
Ось такий Березовий сік консервований

Я теж такий робила за вашим рецептом. Дякую за смачний рецепт.

А як зробити смачний квас із березового соку, щоб не був, як бражка? Хто знає, поділіться!!!
Перейти на початок сторінки
Маруня
17 серпня 2012 20:49
Повідомлення #30


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 52
Реєстрація: 27.04.2012

ICQ:--

Бали: 424
Дівчатонька, поки без фото, але доки зроблю фото... горобини не буде :) Пробуйте, направду пресмачний і корисний від тиску настій
Настій з чорної горобини
4 склянки чорної горобини
4склянки води
2склянки цукру
2-3ст.л меду
0,5 л горілки
Горобину промити, відокремити від гілочок, висушити, покласти в банку. Приготувати цукровий сироп. Воду змішати з цукром і довести до кипіння. Гарячим сиропом залити горобину. Додати мед і дати охолонути. Додати горілку. Закрити банку. Настоювати у темному місці 2-3 місяці. Настоянка виходить дуже смачною і корисною.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 170
Гостей: 144
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100