Кохаймося, бо ми того варті!!!!
Хочу освідчитися у коханні до свого улюбленого сайту, і всім господинькам!!!!
Я Вас Усіх Дуже Люблю!!!
Натонька - берегиня сайту, під своїм дбайливим крилом звбрала таку гарну Кумпанію!!!! За що безмежно вдячні і безмірно закохані!!!!
Ірка-Шкірка - людина з моторним і великим серцем, якого вистачає і на родину, і на захоплення, і на нас - Дрімфудівців!!! За що і любимо!!!!!
gutka - люблю за щирісь, за увагу, відкритість і за неймовірну смакоту!!!
нетік - підкорює своєю відповідальністю та доброзичливістю до всіх форумчанок!!!! Цінуємо і любимо тебе!!!
мари4ка - Маленька Майстриня з великим художнім талантом!!!! А любимо за світлу і щиру посмішку!!!!!
lana - люблю Вас за тепло, яке Ви даруєте кожному!!!! Світланочко, Ви - неповторна!!!!
Славочка - завжди приємно спілкуватися з людиною, яка має хист до кулінарії!!! Твої булочки та печиво - то є Бренд!!!
Soni - ясне сонечко Дрімфуду!!! Завдяки тобі я вже давно люблю твою манюню помічницю!!! А талант творити кондитерські шедеври кожного разу - тільки аплодисменти!!!
Пушинка - очі нашого сайту!!! Фото з твоїми дописами роздивлятися завжди легко і приємно, бо кожна світлина сповнена любові!!!!!
Natalyi - твоя сердечна аватарка передає всю сутність твоєї крилатої душі!!!! Люблю за щирість!!!!
Volo-shka - талановита і невгамовна Майстриня, в якої віднедавна в серці стало ще більше любові!!!
Natalyadiva - ніжна та відкрита людина!!! Твої кулінарні рецепти стали б окпасою найвибаглівишого ресторану!!!!
Solka - спілкування з тобою - завжди задоволення!!! Соломієчко - ти світла людина!!!!
наТуся - ще одні зоркі оченята!!! Дуже люблю роздивлятися твої фото із зустрічі - потрібно мати велику любов у серці, щоб так гарно ловити моменти спілкування і посмішок наших дівчат!!!
utya - витончена та прекрасна пані, що має таку ж пухнасту і ніжну душу як оте каченятко на аватарці!!!
Ластівка - люблю Вас за безмежно широку душу, крилате серце, неповторний гумор, гостре слівце , за мудрість!!! Ви так багато даєте нам у своїх нотатках!!!! Але те все тьмяніє поряд з Ластівчиною картопелькою!!!! Тільки за неї можна закохатися у вас по самі вуха!!!! ))))
Galalviv – дивлячись на твою щироку і щиру посмішку неможливо і собі не посміхнутися!!!! Стільки добра і світла !!!!! Це дуже цінне!!! Бережи його!!!!
Наталька – щебетушка наша!!! Твоє вміння спілкуватися закохує в себе з перших слів!!!! Люблю тебе за твою допитливість і щире ставлення до людей!!!!!
Христя - чарівна, тендітна дівчина!!! В мене ти асоціюєшся з тим неймовірно смачним та легким повітряним десертиком, за який , напевно, вдячна не тільки я )))!!!!!
Zhanetka –люблю читати у чаті твої дописи!!! Твоя відкритість і готовність завжди прийти на допомогу (наприклад у пошуку якогось рецепту) – цінні якості, які не залишають байдужими!!!
Яілатан - весела та гуморна, лишайся такою назавжди – це закохує в тебе !!!! А тортики – то солодка пристрасть!!!))))
Lingrod – завжди з захопленням дивлюся на людину , яка ладна проїхати країною заради недовгої зустрічі з близькими по духу. Ваше серце – то сонце і тепло, що зігріває нас!!!
oksenya75 - далека, але така близька!!! Твої роботи захоплюють і закохують!!!!
лесик-лисик - легке і повітряне янголятко, яке зачаровує своїм уважним відношенням до кожного!!!
Yaarysya - неймовірно приємна дівчина з розкішним волоссям!!! А твоя майстерність у виготовленні тортиків – бракує слів!!!!
uliana_y – неможливо не закохатися у людину доброзичливу і приємну у спілкуванні!!!! Ти – справжня!!! І це найголовніше!!!
Фрезія – запашна квітка нашого форуму!!! Твої пекарські здібності – вражають!! А смачні печеньки – повертають у дитинство!!! Хіба можна не полюбити тебе?!!!!
Galina_Nedomirko_ - захоплююсь такими господиньками!!!! Галюсю, ти – гарна і доброзичлива людина!!! Щастя тобі!!!
Майя Шутенко – справжній романтик, щедра на подарунки та теплі слова!!!! Дякую Вам за гаряче і любляче серце!!!
Klybnichka – солодка і ніжна ягідка нашого сайту!!! Любові тобі і кохання!!!!
kristi_sk – в твоїх щирих очах можна втонути!!! Напевно знаю , що ти – найкраща матуся!!! Бо таке янголятко – Тетянка - може народитися лише у людини, сповненої кохання!!!
Марія БМВ – кондитерських справ майстер!!!!! Закохуєшся в твої роботи раз і назавжди!!!!
Дівчатоньки, любі мої, люблю вас всіх-всіх, незалежно, чи привітала я Вас особисто!!! Ви для мене - як свіжий ковток повітря!!! Зі святом Вас!!! Кохайтеся і будьте коханими!!!