Ким є людина без кохання - кораблем з розірваним вітрилом, птахою із зламаним крилом в чужім краю, поетом, що згубив рифму, самотнім пілігримом, який заблукав на півдорозі між життям та вічністю. Ти є вітрилом мого корабля, Кохання крилами для мене стало, Ти Муза, пілігримова зоря, Ти є усе чого мені так бракувало. Я попросила Ангела, щоб він поцілував тебе наніч. А він повернувся і сказав, що Ангел Ангела не цілує, То ж солодких снів мій коханий Ангелик.
Вільям ШЕКСПІР (в перекладі О. Тарнавського) XLVII. Між зором й серцем в мене є союз, Одне із другим співживуть гаразд; Коли мій зір тебе шука чимдуж, То серце знає: в ньому ти якраз. Кохання мого вид з'їда мій зір, Заманює і просить на бенкет. A іншим разом гостем в серці зір, В думках кохання створює дует. Так через образ твій й мою любов, Ти, хоч далекий, залишивсь в мені, Ти від моїх думок не відійшов, І я все з ними, і вони в мені. Як сплять вони, твій вид в очах моїх зве серце — серцю та очам для втіх.
Чим є це кохання Кохання – це є почуття Нестримности й страждання. Це – стан палючого бажання В момент самотнього чекання, Це – потяг, що не зна вагання. Кохання – це спраги відчуття Це – квітка молодості твоя, Це душа, Що не знає вгамування, Ні каяття. Кохання – це найбільший пошук Нашого життя. Це – тіла твого відчуття. Кохана! Це – посмішка твоя, Це – щирі мої зізнання. Таким! Саме таким є це кохання!
ЛЮБОВ…
Що таке ЛЮБОВ? У цiм бурхливiм свiтi, Сповненому болi, i страждань, i люті?
Любов… Що таке ЛЮБОВ? Безперечно – це те палюче почуття, Котре коханців груди розпира, Коли зливаються в коханні їх єства, Коли їх душі поринають в небуття. Де лад і спокій вічнії панують І де нещастя більше не чатує; Де все погане відходить в забуття І більше пам’ять не турбує…
Мабуть, такою є ЛЮБОВ, – Це відчуття приємности Та почуття нестpимности.
ЛЮБОВ… Чим справді є ЛЮБОВ? Ілюзія поетів, плід уяви, вигадана ідея? Без сумніву, ЛЮБОВ – це віра і надія. Це – безнастанна боротьба, непогамовна мрія. Знайдуться ті що скажуть: ‘Це є дар!’ Інші завважать: ‘Любов – це молодости жар!’ Ще декотрим сказати закортить: ‘Не всім нам Бог велів любить!’ ЛЮБОВ – це наслідок й причина, Це теж чеснот людських перлина. Це те високе почуття, Котре нас на прекрасне надиха. Це – слово притаманне для всіх мов. Невже ж це ВСЕ чим є ЛЮБОВ?!
ЛЮБОВ… Чим є справжня ЛЮБОВ? ІСТИННА ЛЮБОВ є страдницька й терпляча. Не зна жадоби й покрива нестачу. ЛЮБОВ є чемна, не шукає гнів. Не прагне вличі, не проливає крів. Не чинить блуд, не вершить перелюб, І не шук лукаво ближніх згуб. ЛЮБОВ проста і щира не згасає. Зі злом її нічого не єднає. СПРАВЖНЯ ЛЮБОВ стоїть за правду, Не тішиться брехнею, ненавидить кривду. ЛЮБОВ все зносить і все пробачає. Труднощі поборює, мету досягає. ЛЮБОВ надійна, не підводить – Справу до кінця доводить. ЛЮБОВ не є пихата – не зазнається, Вона міцна – нічого не боїться. ЛЮБОВ неначе та рослина – Її зрубай, a вона знов до неба лине! ЛЮБОВ все вірить, все вміє, Вона велично й радо діє. ЛЮБОВ живе серед добра, ОСЬ ТАКЕ це почуття!
Вітаю всіх-всіх дівчаток, дівчат, жінок і жіночок З Днем Святого Валентина, Бажаю кохання, щасливих ночей, Блакитних чи карих, чи чорних очей, Щастя великого, щастя земного, Бажаю зустріти Тобі лиш одного, Бажаю кохати людину таку, Щоб радість і тугу ділила твою, Щоб щастям повніли бокали вина, Щоб в вас появилась стежина она, Щоб вела вас світом в далекі дороги, Щоб серце не рвалось від болю й тривоги, Щоб мрії збувались і очі всміхались, І миті щасливі на все залишались…
Валентинку я пишу Й твого серденька прошу. Бо давно уже моє Мені дихать не дає. Тільки-но тебе побачу, Задихаюся неначе Подаруй мені любов - Серце битиметься знов
Ти прочитаєш валентинку, Всміхнешся тихо й розірвеш... Та це лише слова й картинка, А щиру душу не зітреш...
З чого почати, що сказати? А краще - просто напишу: Тебе не можна не кохати, Твій погляд теплий бережу.
Коли підходиш - панікую. Все просто: я тебе люблю. Червоне серденько дарую, Його віддати не боюсь...
Вітаю з Днем Святого Валентина! Бажаючи здоров'я та тепла, Дарую серце з радістю людині, Якій так щиро зичу я добра!
Хай буде сонячно на серці В зимові теплі вечори, Хай в ньому щастя засміється, Хай бережуть тебе згори.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
День Святого Валентина, Ще здалеку радість чути, І не знайдеться причина Щоб про свято це забути. Дарують милі подарунки, Листи пишуть про любов, І від слів чарівних жарких Закипає в жилах кров.