Доброго вечора,дорогі
дівчата Інеса,Натонька,Яруська,marinka Natalyadiva!Уляночка,я не хочу Вас розчаровувати ,але я -не косметолог...
Я медичний працівник, і колектив у нас ,в основному жіночий ,ось і ділимся досвідом ,як бути привабливою ,якій косметиці давати перевагу ,щоб гарно виглядати.Багато жінок купують інколи дорогі косметичні засоби,які не завжди приносять бажані результати.
У мене є маленька книжечка-порадник,куди я збираю рецепти масок і кремів для обличчя,які можна приготувати вдома.
Я їх випробувала на собі і можу Вам,дівчатка,запропонувати
Освіжає шкіру обличчя,зменшує ластовиння і пігментні плями0,5 склянки порізаної петрушки проварити в 2 х скл. води протягом 30 хв.Процідити і зберігати в холоді .Протирати шкіру вранці і ввечері.
Омолоджуюча маска1 ст.л. вершків або сметани змішати з 1 ч.л. меду і жовтком 1 яйця.Перемішати і нанести на обличчя на 10 хв. (спокійно полежати)Змити телою водою .
Кожного ранку після вмивання,протирати шкіру обличчя кубиком льоду із липового відвару:на 1 скл. води 2 ст.л. липового цвіту.Довести до кипіння і настояти 20 хв.В процідж.відвар додати 1ч.л. лимонного соку ,розлити у формочки і заморозити.
Якщо хоча б 2 рази в неділю Ви будете так робити ,то помітите,що шкіра підтягнулась ,стала ніжною і гладенькою.
Для молодих дівчат напишу рецепт (на слід. раз) ванни Клеопатри