а опісля потрібно якимось живильним кремом натертися, чи просто змити теплою водою
Я просто змиваю. А для обличчя та шиї користуюся комплексом ARTISTRY від Аmway - гель для обличчя, тонік та лосьон, а ще купила нещодавно скраб - дуже задоволена. А лосьонами для тіла не користуюсь, якось вони в мене не пішли, постійно відчуваю якусь масну плівку.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Паралельно з тим, що пила цинк, проводила двічі на тиждень ще таку процедуру 2 ст. л реп’яхової олії, 2 ст. л рицинової олії, 1 ст. л олійного розчину вітаміну «А», 1 ст. л димексиду. Усе продається в аптеці. Дані складники змішати і нанести на корені волосся на 1 годину. Потім помити голову шампунем і прополоскати водою з додаванням соку одного лимона.
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Моя сімя вже 5 років користується косметичними засобами( помади,креми,шампунь для волосся, дорослим і дітям,гелі для ванни жіночі ароматизовані,гелі для вани чоловічі і дитячі,)від французької фірми YVES ROCHER .Я задоволена подарунками,які отримую в посилці,Вся продукція на натуральній травяній основі.
0,5 склянки порізаної петрушки проварити в 2 х скл. води протягом 30 хв.Процідити і зберігати в холоді .Протирати шкіру вранці і ввечері.
Омолоджуюча маска 1 ст.л. вершків або сметани змішати з 1 ч.л. меду і жовтком 1 яйця.Перемішати і нанести на обличчя на 10 хв. (спокійно полежати)Змити телою водою . Кожного ранку після вмивання,протирати шкіру обличчя кубиком льоду із липового відвару:на 1 скл. води 2 ст.л. липового цвіту.Довести до кипіння і настояти 20 хв.В процідж.відвар додати 1ч.л. лимонного соку ,розлити у формочки і заморозити. Якщо хоча б 2 рази в неділю Ви будете так робити ,то помітите,що шкіра підтягнулась ,стала ніжною і гладенькою.
Майєчко, такі цінні та корисні ваші поради!! А тут якось натрапила на такого жіночого секретика, так мені приглянулось!! Шкода, що звітувати не) вийде про проведені експерименти