Цитата: Ксенічка
"ти мені я тобі" можливо створите ті у кого уже щось є в нагоді обміняти.
Це точно , можна спробувати , може буде працювати така ідея. Вже давно по телевізору показують сюжети , як люди обмінюються одягом , технікою , речами і т.д. Може хто має бідніших сусідів чи знає людей, які , наприклад, потребують дитячі речі(я би такі могла віддати , ще й переслала би). Розкажу випадок з мого життя ": пару років тому , якраз у пік "мого моднічества"(я тоді досить пристойно заробляла і весь купувала нове) я спитала знайому , чи може знає кого, кому би потрібні були жінеочі речі. Каже , знаю , одинока мама , яка старається тратити все на дитину і на себе зовсім не хватає, а батьки в селі старенькі , не мають чим допомагати. Я повіддавала все що могла , навіть були дуже дорогі костюми (такі прикольні , я на роботу ходила ,).Пройшов час , зустріла якось ту знайому і вона каже- ти знаєш, та дівчина похудала на 4кг , щоб носити ті речі , все дуже добре , вона поміняла засічку , пофарбувалась , "цвіте і пахне" .І вже не виглядає на ту пригнічену життєвими негараздами жінку. Супер ,що так можна деколи домогти людині "воспрять духом".Я це знаю , в мене були періоди в житті , коли ледь на іжу хватало , і таку собі.Треба щось робити , та , бо само не найде...