Любите зберігати купу речей? Тяжко з ними розлучаєтесь? Може маєте якісь цікаві поради, що, де і як скласти, щоб менше місця займало і всяке таке... Можна просто про то поговорити
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
В мене невиникає ніякої думки,де б то можна все поскладати,ми весь непотріб , коли вже все вивалювалося з шаф та не було де речі нормальні поскладати,повиносили біля мусорника,запакували в кульки .На другий день нічого небуло-порозбирали бомжі.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Згідно феншуй, якщо річчю не користувалися більше року, то вона вам не потрібна, а забуті речі здатні накопичувати негативну енергію, тому зайві речі без жалю віддаю під час акцій милосердя( у нас такі проводяться щоосені), решту- заплющую очі-і викидаю.
Вчора віддала цілу купу дитячого кумі - на роздачу усім бажаючим з меншими дітьми - дитячі речі, особливо в хорошому стані, шкода викидати або виставляти біля смітників. Тим більше, що малі діти виростають з речей миттєво - вчора, поки перебирала, знайшла деякі речі, з яких ми виросли, не поносивши. Я деколи роблю "генеральне розгрібання" - заставляю малих при мені все переміряти, відкладаю малі речі і дзвоню подругам, кому актуально це забрати. Якщо до певного часу ніхто не приходить - виставляю біля смітника. Меблі (тобто стару кухню) віддала іншій кумі - обоє (і я і вона) щасливі, як слони! Старий м'який куток також знайомі забрали - а я буду замовляти ортопедичний диван. Дещо - батькам на дачу. А тепер із задоволенням починаю перебирати залишки від всіх ремонтів за 3 роки і з шаленим задоволенням викидаю те, що вже не пригодиться!!!
я так само роблю, але починаю то все вигрібати перетушувати комоди коли в мене поганий настрій, як візьмусь за це все, переполовиню, боже, на душі просто рай, світліше, в хаті чисто, місця багато, роздаю дитячи речі теж подругам, сестрам, багато що бідним сім*ям віддавала, іграшки в дитячи будинки, на смітник мало що викідаю, не доходить, але настрій потім причудовий) велика сила генеральне прибирання)))
в мене є лишні килимові покриття, коври. Поговорила з чоловіком, вирішили віддати в будинок для літніх людей. Може бабусям буде приємно. Тай перетрусила трішки гардероб, іграшки - віддамо більш нужденним людям. Можливо і комусь пригодиться.
Купив мені мій чоловік дуже хорошу річ це "вакуумний пакет " в ньому дуже з ручно зберігати речі. Складаю туди одяг, закриваю, відкручую сірий корок і за допомогою пилососа витягую з нього повітря, закриваю корок. Тоді він займає менше місця, речі захищені від вологи пилу і молі. Такі пакети є різних розмірів туди можна запхнуи ковдру, подушку... є такі з вішаками для костюмів чи пальт. Продаються в Епіцентрі.
Поговорила з чоловіком, вирішили віддати в будинок для літніх людей
Я теж мала трохи одягу дитячого і нашого, то хотіла віддати в дитячий будинок, пішов чоловік, а вони сказали, що їм не дуже потрібно, бо їм дають достатньо гуманітарки. А не не вистачає їм побутової хімії та фруктів.