Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-19 Святкові випіканки
уляночка
23 грудня 2009 19:56
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Софія06,
то вже спечене ? і як на смак ?
Перейти на початок сторінки
Софія06
23 грудня 2009 20:03
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
А як на смак я скажу вже після Різдва, бо воно має 3 тижні настоюватися(рецепт на початку темки)
Перейти на початок сторінки
котяра
23 грудня 2009 20:23
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Софія06,КРАСОТА,і так довго чекати щоб знати як на смак wassat Будемо чекати.
Перейти на початок сторінки
Софія06
23 грудня 2009 20:39
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570

А далі... після Різдва
Перейти на початок сторінки
уляночка
23 грудня 2009 22:34
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Софія06
А як на смак я скажу вже після Різдва, бо воно має 3 тижні настоюватися(рецепт на початку темки)

та я знаю що треба, щоб тісто постояло.
просто я завжди пробую тісто ( сире, спечене), навіть, якщо треба, щоб воно постояло. цікавість завжди перемагає. А ти так не робиш?
Перейти на початок сторінки
Ludany
24 грудня 2009 05:58
Повідомлення #26


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Софія,яка молодець!!!Зробила таки!
Я теж наперед не пробую,та й по відзивам читала,що він спочатку твердий і сухий,а потім вже стає дуже смачним.коли визріє.
Перейти на початок сторінки
gutka
24 грудня 2009 07:25
Повідомлення #27


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Софія06,
чудовий вигляд laughing
Перейти на початок сторінки
Софія06
24 грудня 2009 10:36
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Ludany
Я теж наперед не пробую,та й по відзивам читала,що він спочатку твердий і сухий,а потім вже стає дуже смачним.коли визріє.

А він у мене твердий і получився, я вже налякалася, що щось не так. Вже мій штоллен стоїть на підвіконнику, визріває
Перейти на початок сторінки
Софія06
24 грудня 2009 10:45
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570

уляночка
цікавість завжди перемагає.

А я його у фольгу і на підвіконник, подальше від очей, і страюся про нього забути

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
24 грудня 2009 11:14
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Гарний штолен. І випічка така цікава, що йому ще дозріти треба. Доведеться спробувати. Чи вже пізно, не дозріє?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 13:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100