Печем бісквіт: 6яєць, 6ст.л.цукру, муки, 1ч.л. поршку до печива. Збиваєм окремо білки з цукром, додаємо по-одному жовтки, і по-ложці муки (можна на половину з крохмалем), ріжемо маленькими кусочками ревінь. Печемо при температурі 180градусів приблизни 25 хв.
Крем: сметена(сепараторна, дуже жирна), збита до піни з цукром (приблизно 750г сметани і 200г цукру). Додати желатин.
Смачного!
Повідомлення відредагував Софія06 - 30 травня 2010 17:09
Обварити цвітну капусту в підсоленій воді. Збити кляр з 4 яєць, трошки молока, солі, перцю, муки, так, щоб було як густа сметана, додати сухий часник і зелений кропик. Порізати капусту на суцвіття, обваляти в клярі і обжарити.
Смачного!!!
Повідомлення відредагував Софія06 - 30 травня 2010 17:11
Влити в казанок трошки олії, кинути 2ст.л. кунжуту, 4 роздавлені часнички, трошки прожарити додати 400г м'яса, порізаного на кусочки, трошки пізніше порізану цибулину і потерту моркву. Коли це все трошки протушиться, додати приправу до плову і 2ст.л томатної пасти, всипати 300г рису, посолити, додати води, так щоб на 4см була вище рису, тушити на малесенькому вогні 25-30хв. Рис я використовувала пропарений.
Смачного!!!
Повідомлення відредагував Софія06 - 30 травня 2010 17:20