Весільна або приймлена капуста (Смак дитинства)Таку капусту варили у нашому регіоні або, можна сказати, що люди, які готують цю капусту або з Петрова або з Ісакова Тлумацького району, Івано-Франківської обл. Цю страву готували колись на весілля, без неї весілля не відбувалося. Смачноооо!
На 3-літрову каструлю:
Якщо варити з м'ясом, то відварюємо спочатку м'ясо, а потім додаємо капусту.
Квашеної капусти кидаємо, щоб було трохи менше ніж половина каструлі. 3-4ст.л. пшона (якщо нема пшона, то можна замінити рисом). Варимо до готовності крупи (капуста не має бути розварена). Розводимо 3-4ст л муки молоком, так, щоб була рідка маса, додаємо до капусти, помішуючи. Даємо трохи закипіти. Зверху мають бути пережарені шкварки (трохи пожарені на сковороді без нічого).