Кавова Людмилаось тутТісто: 6 жовтків збити з 1,5ст цукру, 4ст.л топленої маргарини, 4ст л сметани, 1 ст.л без верху амоняку, 2 ст л какао. Розділити на 4 частини.
Збити білки з 1,5ст цукру і 1,5ст різаних горіхів. Розділити на 4 частини(умовно).
Викладаємо у форму одну розкачану частину тіста зверху змащуємо збитими білками. Пекти при температурі 180 градусів.
Крем (знову від Любані) кавовий: 1яйце змішати з 2ст л муки, струйкою, при постійному помішувані ввести 200г міцної кави, 150г цукру. Уварювати на маленькому вогні до загустіння. Охолодити. 300г масла збити і по-одній ложці добавити кофейну масу.