Маково-кокосовий з розовим кремом Рецепт від Любаніось тутВсі коржі випікати на пергаментному папері.
Білі коржі: 7білків +3/4ст цукру –збити на високих оборотах міксера, до стійкої піни, на тих самих оборотах, додати 2ст.л оцету. Зробити мінімальні обороти і додати 3ст л муки і 3ст л крохмалу, 1ч л розпушувача. Поділити на два коржі, посипати кокосовою стружкою-75г. Випікати при температурі 175 градусів.
Макове тісто: 1ст сметани, 150г цукру, 7жовтків, 150г маку (перемолоти в блендері), 1ч л розпушувача, 2ст муки. Тісто получається, як густа сметана. Ділимо на три частини (у мене вийшло дві), випікаємо при температурі 180градусів.
Крем: 700мл вершків 35% збити, поступово добавляючи 5ст.л пудри + зварений і охолоджений полуничний пудинг. (тут я трошки змінила).