Мій СпартакТісто:
150г цукру,
1жовток,
7ст.л. теплого молока
2ст.л. меду
50г масла.
все змішати і поставити на маленький вогонь на 3-4хв., помішуючи, охолодити. Добавити 2ст.л какао, 1 ч.л.соди, 350г. муки. Замісити тісто. Виходить 8 коржів на тортівницю діаметро 26 см. Коржі наколоти вилкою. Я не розтачувала, а розминала пальцями, того коржі у мене не дуже рівні.
Крем:
Змішати 200мл. молока, 2ст.л муки, 2 ст.л. крохмалу, 2 яйця і 200г цукру, злегка збити. Окремо закип'ятити ще 300 мл. молока і тоненькою струйкою влити в суміш попередню. Змішавши, поставити на вогонь і варити до загустіння. Коли охолоне збити з маслом: збиваємо перше масло до пишної маси, а потім, по-ложці, додаємо заварну суміш. Зверху заливаємо помадкою. Всього по 3 ст.л.: цукор, какао, молоко, масло. Змішуємо, ставимо на вогонь і варимо, поки не ростопиться цукор.
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!