Я лягаю спати коло мене Божа Матір, два ангели по боках, Хоронитель в головах. Ти Ісусе, глянь на мене, зроби добре дитя з мене. Я до тебе ручки зложу і здоровлячка попрошу: для тата, для мами, для всьої родини Ісусе, послухай малої дитини
Сонячний промінчик Розбудив дитятко. Помолюсь за маму, Помолюсь за татка. Дай їм милий Боже, Сили і здоров’я, Щоб і ми зростали В мирі і любові, Щоб мої сестрички Й братики хороші Всі були здорові Й на Ісуса схожі, І людей навчали, Як любити Бога – Щоб для всіх відкрилась Небесна дорога!
Мій Ангеле святий, небесний друже мій веди мене до Бога, бо це моя дорога, щодня мене пильнуй, від злого все рятуй, я хочу свято жити і Богові служити.
Ангелику Божий, Хоронителю мій Ти все при мені стій Рано, ввечір, вдень, вночі Будь мені до помочі. Хорони від всього злого Веди до життя вічного. Я хочу свято жити І Богові служити. Завжди мене пильнуй Від вього злого все рятуй.
У кивоті на престолі Золота хатинка Там живе Ісусик Маленька Дитинка. Встану я раненько Вклонюся низенько І скажу:"Мій Ісусик Люблю тебе щиренько! А моє серденько ще дуже маленьке Не знає нікого Крім Тебе одного. Боже! Я Твоє дитя Буду любити Тебе Все своє життя"
Ой , Ісусе , глянь на мене, Зроби дитя добре з мене, В мене серце ще маленьке, Мій Ісусе , дорогенький Я до тебе, ручки зношу , Для мами , для тата здоров"ячка прошу, Для всієї родини Вислухай Ісусе малої дитини!
Ангеле-охоронителю, Мій небесний покровителю! Ти - чудесний дар від Бога І надійна допомога. Хоч мою гріховність знаєш, Та мене не покидаєш. Щиро я тобі молюся, Доброти й терпінню вчуся, Уклоняюся низенько,- Просвіти моє серденько.