Олеся, я не замовляла з сайту , бо в нас ці десерти в магазинах можна купити. Великий вибір, ті, що я пробувала дуже смачні, нічого подібного більше не куштувала ніде. Ще й корисні!
Олеся, я не замовляла з сайту , бо в нас ці десерти в магазинах можна купити. Великий вибір, ті, що я пробувала дуже смачні, нічого подібного більше не куштувала ніде. Ще й корисні!
Цитата: Фрезія
Фрезія
дякую за підказку, для себе обовязково спробую. Я шукаю пастілу та натурльний мармелад для малечі
Дівчатка, порадьте, сгущене молочко, яке можна дітям купувати. Дякую!)
дітям краще самій зварити - по рецепту Майї Шутенко, якщо я не помиляюсь - дуже смачне молоко. А купляю тепер варене згущене ковбасного типу з хлопчиком
я теж таке купую до пляцків.А дітям, старший дуже любить таке з хлопчиком ,але в такій упаковці як майонез(сам сказав йому купляти тільки таке) Дівчата підкажіть-в нас на базарі продають вершки польські 36% 1л-35гривень,чи можуть бути за такою ціною справжні вершки чи то рослинні?
Молоко справжнє (4 і вище відсотків жирності) - 250 мл. Молоко сухе - 1,5 ст. Цукор - 1,5 ст. Все добре перемішати, розбивши грудочки, і поставити на водяну баню...Варити приблизно 1 годину, постійно помішуючи. Це важливо, бо я забула за своє вариво , і воно вийшло з грудочками, та ще й жовтуватого кольору lol бо варилось значно більше години...Та смак нагадав мені дитинство... smile Рецепт із сайту "Поварьонок"