Цитата: Volo-shka
Цитата: Костя Люда
Я теж її беру, але насторожує мене тепер те, що її вже продають у всіх магазинах, навіть у кіоску біля нашого будинку, невже ті білоруси її СТІЛЬКи виробляють, чи може то вже наші десь "клепають у сусідньому селі"
Клепають її також і у Житомирській області) Тепер дуже уважно треба на етикетку дивитись, бо етикетки однакові, але виробник малесенькими буковками позначений - Житомир. Я першого разу також не розібрала, етикетки однакові, а вміст банок різний.
Згущенку беру лише таку
, бо та, на якій написано, що через імпортера доставлена має інший смак.
Як варіант можна приготувати
Згущене молоко в домашніх умовах за цим рецептом
Цитата: Коко Шанель
Згущене молоко в домашніх умовах
Молоко справжнє (4 і вище відсотків жирності) - 250 мл.
Молоко сухе - 1,5 ст.
Цукор - 1,5 ст.
Все добре перемішати, розбивши грудочки, і поставити на водяну баню... Варити приблизно 1 годину, постійно помішуючи. Це важливо, бо я забула за своє вариво , і воно вийшло з грудочками, та ще й жовтуватого кольору, бо варилось значно більше години...Та смак нагадав мені дитинство...
Рецепт із сайту "Поварьонок"