Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Жіночі роздуми..., Про все, що хвилює жіночу душу...
Marmeladka
19 липня 2015 21:53
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Частина 8



Але не даремні муки і страждання немовлят. Вони мученики за Христа - Творця свого. «Якщо світ вас ненавидить, знайте, що Мене перше вас зненавидів», - говорить Господь Ісус Христос. У звичайному житті діти мимоволі спонукають дорослих до самопожертви (турбота і виховання дітей), як є у заповіді Христовій. Але світ не хоче цю заповідь виконувати, він хоче жити в своє задоволення. І тому світ ненавидить і вбиває дітей, що заважають йому в досягненні цієї мети. Христа розіп'яли за те, що Він викривав помилковий спосіб життя людей і заважав жити по-старому. Так і жінки розпинають своїх немовлят, щоб жити, не змінюючи свого звичного укладу життя, віддаючи перевагу егоїзму.

Не розуміють вбивці, що піднімають руку на улюбленців Христових. «Якщо не навернетесь, і не будете як діти, не ввійдете в Царство Небесне», - вчить Господь. Тобто дорослим Він в приклад ставить малих дітей, яких вони вбивають, нічого спільного з ними не маючи через відсутність дитячої чистоти в серці. «Хто прийме одне таке дитя в ім'я Моє, той Мене приймає». Як бачимо, дітей не тільки не приймають - їх вбивають. А значить, не приймають Христа, в особі дітей вбиваючи Його. «Хто спокусить одного з малих цих, тому краще було б, якби повісили йому млинове на шию і потопили його в морській глибині». А що буде тому, хто вб'є одного з малих цих? «Горе тій людині, через яку спокуса приходить» (Мф. 18: 3, 5-7). …Яка доля очікує вбивць Його улюбленців - дітей? «Дивіться, ви не погордували ані одним із малих цих; Бо кажу вам, що Ангели їх на небесах завжди бачать Особу Отця Мого Небесного », - застерігає Владика нашого життя.

Кожна людина завжди радіє диву у своєму житті. І багато людей присвячують роки життя пошуку дивного, що виходить за рамки буденного. Але що може бути на землі чудесній, дивовижніше самої людини? Це незбагненне диво, в якому явлена нам Премудрість Божа, більшість людей не помічає. І даремно витрачають дані їм роки, не знаючи самих себе. І це диво - людина - є образ Божий, святиня, гідна побожного до себе ставлення.

Але, очевидно, про наші часи говорив Христос: «Не давайте святого псам, і не показуйте бісер перед свинями, щоб вони не потоптали їх». Як може бути гідною дива в своєму житті людина, коли кожен день таке диво, як людське життя зневажається і перетворюється на криваве місиво? Як можна чекати від Бога милостей, коли великий дар Божий, життя людське, людиною ж ставиться ні в що? Тому люди, яким нічого не вартує вбити дитину, недостойні мати дітей.

Переклала українською Катерина Тимик
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
19 липня 2015 21:54
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Частина 9



Жінки мають зрозуміти, що діти не їхня власність. Вони не мають права поводитись з ними, як захочуть. Адже життя немовляті в утробі матері дає Бог. І жінки - це той засіб або знаряддя, через яке Бог саме для Себе творить людину. Творить її, щоб вона прожила земне життя згідно Його задуму про порятунок людини. Кінцева мета цього задуму - долучити кожну людину до повноти блаженства у вічності. Адже Бог - це істинний Батько людини, Отець Небесний, Який ніколи не залишить Своїх чад в біді, ніколи не зрадить. «Навіть якщо і мати тебе залишить, Я не залишу тебе», - говорить Бог. І ось люди, не боячись відплати, піднімають руку на чад Божих.

Чинячи опір задумом Божим, повстають проти Творця, уподібнюються сатані. Залишається тільки дивуватися довготерпінню Божому: як ми ще продовжуємо існувати після масової бійні наших дітей, що не встигли народитися?!

На жаль, сучасна людина звикла більше думати про свої права, ніж про обов'язки. З'явbлося дуже багато так званих правозахисників, які чомусь більше горланять про порушення прав вбивць і бандитів. А те, що по-варварськи зневажається право на життя невинних немовлят, нікому не цікаво. Адже захист ненароджених дітей не принесе політичних дивідендів, не підвищить рейтингу. Зараз вигідно і модно захищати права вбивць, а не їх жертв.

Введено заборону на смертну кару. Депутати і судді Конституційного суду турбуються про життях маньяків, гвалтівників, убивць, збоченців дітей. Заслужена ними кара їх минула. Все-таки до якої міри жорстоке і лицемірне наше суспільство! Де законодавство про помилування ненароджених дітей? Хто і коли скасує смертну кару невинних немовлят?

Але, мабуть, по-іншому серед людей і не може бути. Якщо люди розіп'яли на хресті Саму Істину, то й не дивно, що їх більше хвилює доля вбивць і розпусників, ніж беззахисних малят. Немає жодних виправдань для здійснення аборту. Ні медичні, ні соціальні показання не виправдають вбивство маленької людини. Адже часто вбивають через острах, що дитина може народитися інвалідом. Мало того, що лікарі часто помиляються, але і те, що дитина народжується хвора, вина самих батьків. І вони зобов'язані понести хрест терпіння її хвороби і виховати її. А вбиваючи дитя, люди намагаються підло приховати наслідки свого, часто злочинного зв'язку.

Для багатьох людей бажані і діти-інваліди, і вони не бояться таких дітей брати в сім'ю. І, головне, хіба інвалід не людина? Це тільки нацисти «очищали» людство, вбиваючи хворих людей. Виходить, сучасне суспільство людей сповідує методи гітлерівських катів.

Далі буде...
Переклала українською Катерина Тимик
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
19 липня 2015 21:57
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Якщо ти в роздумах..переживаннях..зупинись на хвилю і подумай..

Дитина , що в тобі - це Господа творіння, не руйнуй те, що створив Творець!

Перейти на початок сторінки
Marmeladka
19 липня 2015 22:03
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Поговоримо..
Якщо є вам що сказати проговоріть і додайте.
Ця тема болюча але потрібна..

Якщо ти вже допустилась помилок покайся і Всеблагий Творець пробачить тобі твою провину, він Сина свого віддав на смерть за наші гріхи, щоб ти була очищена, спасенна.

Лише віруй і покайся і зупини ту, якій нема кому сказати, щоб залишила життя творінню Бога!

Перейти на початок сторінки
Marmeladka
20 липня 2015 13:28
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Контрацепція: як бути християнам?
Рубрика: Запитання священику, Контрацепція
- Чи можна уникати (різними способами) запліднення своєї дружини? Чи це є гріхом? (Сергій)

- Церква навчає, що чистота подружнього акту полягає в тому, що подружній акт має два виміри: єднальний (подружній акт є виявом єдності життя, передусім духовної єдності, яка існує між подругами) та дітородний (відкритий для передачі нового життя). Якщо один з вимірів цього акту є відсутнім, або навмисне усуненим, то такий акт не є морально чистим. Тому Церква вважає, що контрацепція є гріхом подружньої нечистоти. При цьому морально оправданим може бути в певних обставинах природне планування сім‘ї. Але якщо мова йде про уникання запліднення будь-якими засобами, очевидно, що це є гріхом контрацепції.

Сьогодні часами ті засоби, які рекламуються як контрацептивні, вони у своїй дії є засобами абортивними. Тобто, вони не перешкоджають заплідненню, але вони не дають можливості прикріпитися до стінки матки вже заплідненому плоду. Тому моральна оцінка вживання таких засобів фактично є набагато тяжчою, це є гріх вбивства.

о. Святослав ШЕВЧУК викладач богословської антропології та основ морального богослов’я, віце-ректор Львівської духовної семінарії УГКЦ, доктор морального богослов’я/
З ресурсу: ruh-za-zhyttia.

Повідомлення відредагував Marmeladka - 20 липня 2015 13:29
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
20 липня 2015 13:35
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Контрацепція..слово священника..



Слово священника 2..

Повідомлення відредагував Marmeladka - 20 липня 2015 13:38
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
21 липня 2015 16:16
Повідомлення #17


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
У цьому вірші багато правдивого .


Так часто вас цей світ не розуміє.
Ви чули сміх, насмішки, співчуття.
Вас вчили ті, хто ніби жити вміє,
Бо ви, мовляв, не знаєте життя.

Не раз бувало, «мудрі добродії»,
Що не спроможні приховати зло,
Хотіли вас позбавити надії
Й згубити те, що вже у вас жило.

І ворог підступав, і в серці — битва.
Ці почуття не просто передать.
І лиш свята до Господа молитва
Давала сили злу протистоять.
(В.Сад.)


Протистіймо дорогі сестрички .

Повідомлення відредагував Ксенічка - 21 липня 2015 16:18
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
24 липня 2015 10:47
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
ДЕВІД ДЕЙЛЕЙДЕН – КАТОЛИК, ЯКИЙ ЗАВДАВ НАЙСЕРЙОЗНІШОГО УДАРУ ПО АБОРТИВНІЙ ІНДУСТРІЇ..

Девід Дейлейден – католицький pro-life активіст – організатор і мозок операції, в якій волонтери, видаючи себе за представників біотехнологічної компанії, зустрічалися з високопосадовцями проабортної організації «Planned Parenthood» і розмовляли про продаж органів абортованих дітей. При цьому розмова записувалася прихованою відеокамерою. Все це розсекретило нелегальний бізнес, у якому «Planned Parenthood» заробляє, очевидно, не малі гроші. Віддавати задурно тіла абортованих дітей у США є легально, але продаж тіл жертв аборту – це вже нелегальна активність. І саме це звинувачення може виявитись для «Planned Parenthood» смертельним.

Наслідком здійснення його ідей, стала публікація двох відео, в яких високопосадовці найбільшої американської організації, яка пропагує аборт, «Planned Parenthood» торгують частинами тіл абортованих малюків. Ці відео уже завдали серйозних втрат «Planned Parenthood» - організації, яка щедро фінансується американським держбюджетом та користується безвідмовною підтримкою ліберальних політиків США, включно з президентом Бараком Обамою.

Тяжко передбачити наслідки публікації іще десятка відео, які організація «Center for Medical Progress» уже підготувала. Дехто говорить про припинення діяльності «Planned Parenthood», який по США має велетенську мережу клінік заснованих з однією метою – робити аборти.

«Це – жахливий парадокс. Ми не можемо мати закони, які ненароджених дітей визнають людськими істотами, але сама їхня людськість є тим, що робить їх цінними для медичних дослідів.
http://catholicnews.org.ua
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
24 липня 2015 10:48
Повідомлення #19


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Біотехнологічні компанії, як правдиві канібали, виходять на полювання за головами і серцями абортованих дітей. Але наскільки ціннішими би були ці серця і голови, якби їм була надана можливість народитися і вирости, стати частиною нашого суспільства», - сказав Девід Дейлейден у розмові з «National Catholic Register». Розмову провадила журналістка видання Петті Армстронґ.

Читачам «National Catholic Register» Петті Армстронґ пропонує портрет католицького активіста, який відважився протиставитись впливовій абортивній компанії. Як пише пані Армсторнґ, Девід Дейлейден ще в молодості розпочав свою боротьбу за порятунок життя ненароджених дітей. В часі його студій у Каліфорнії, Девід Дейлейден був присутнім на одній з конференцій з питань досліджень стовбурових клітин, його страшенно вразило, коли він довідався, що клітини абортованих дітей широко використовуються у різних галузях досліджень та економіки. Шок був настільки великий, що Дейлейден дав собі обітницю присвятити своє життя боротьбі з цим кривавим бізнесом.

Кілька років пізніше, Девід Дейлейден розпочав проект, який тривав всього кілька місяців. Вдаючи з себе клієнта, зацікавленого у покупці тіл абортованих дітей, він зустрічався у клініках і ресторанах з людьми з «Planned Parenthood».

Пізніше було розпочато проект, до якого долучилися інші люди.

Перше опубліковане відео, від 14 липня цього року з Деборою Нукатола викликало у США невеликий політичний землетрус. Всього за два дні це відо переглянуло більше як 2 млн. користувачів інтернету. У кількох штатах розпочато розслідування проти «Planned Parenthood». А президент «Planned Parenthood» Сесіл Річардс мусіла опублікувати відео й навіть вибачитися, що Дебора Нукатола розмовляла про продаж тіл абортованих дітей у непристойний спосіб, розмовляючи про такі речі між двома ковтками вина, так, наче йшлося про продаж автомобілів. Пані Річардс у цьому відео ствердила, що «це брехня, що «Planned Parenthood» заробляє на продажу фетальних тканин».

Після цього було опубліковано друге відео – на якому видно, як ще одна з високопосадовців «Planned Parenthood» торгується, набиваючи більшу ціну, за тіла абортованих дітей.

У розмові за «National Catholic Register» Девід Дейлейден ствердив, що і сам уже збився з ліку, тому не може з точністю сказати з скількома людьми з «Planned Parenthood» розмовляли активісти. Девід Дейлейден також стверджує що молиться за тих людей з «Planned Parenthood», з якими йому довелося зустрічатися, особливо за пані Нукалоту. І, властиво, саме християнська любов мотивує його, щоб перед загалом викривати зло і гріх, які приховуються за діяльністю «Planned Parenthood» та всієї індустрії смерті.

«Ця організація мусить відповісти за злочини проти людяності. Все, що ми робимо має за ціль показати суспільству, що відбувається у нас під носом і за наші гроші» - сказав Девід Дейлейден.

«National Catholic Register» також подає і заяву Архиєпископа Філадельфії владики Чальза Чепута, який сказав що «ці відео не мали б нікого шокувати».

«Ці відео ясно показують що таке «Planned Parenthood» і чим займається. Це було частиною їхніх активностей від початку. Адже логіка непошанування людського життя рухається саме в цьому напрямку. І це не завершиться допоки вони мають грошові надходження і підтримку ЗМІ», - сказав Архиєпископ Чепут.


http://catholicnews.org.ua

Повідомлення відредагував Marmeladka - 24 липня 2015 10:50
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
25 липня 2015 15:18
Повідомлення #20


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Три історії, які змушують задуматися.

1. Одного разу жителі села вирішили молитися за те, щоб пішов дощ. У день запланованого молебню всі люди зібралися разом, але тільки один хлопчик взяв з собою парасольку. Це ВІРА.

2. Коли ви підкидаєте однорічної дитини в повітрі, він сміється, бо знає, що тато піймає його. Це ДОВІРА.

3. Кожну ніч, коли ми лягаємо спати, у нас немає гарантії, що на наступний ранок ми будемо живі, але ми як і раніше заводимо будильник на завтра. Це НАДІЯ.

Довіряймо Господу .
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100