Натонька, а у тебе гарненький манікюр і малюночок також, я тепер хожу до салону хіба тільки перед визначними подіями, але виростити свої нігті бодай трохи довші не можу постійно один чи два зламається і ще хочу додати що зараз є така рідина чи гель за допомогою якою можна легко видалити кутикулу вдома, просто накладаєш на кутикулу і через хвилинку знімаєш
Та я рідко дуже роблю в салоні, а то просто ходила брови підмалювати тай вже й заодно... А нігті в мене міцні, не ламаються майже, хіба коли дуже багато в воді шось роблю.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Нарешті трохи получилося відростити нігті, але вчора пішла купатися і вилетіла з ванни догори ногами, поламала нігті головою розбила скло в дверях і шию трохи потянула. Отакий то манікюр тепер у мене
Ніколи не нарощувала собі нігті.Хотіла попробувати та почали розказувати, що після нарощування дуже страшними стають власні нігті, тай корекцію тре ходити робити постійно дорого так
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: