Дівчата, може я консерватор, але не люблю такий манікюр! я його просто не розумію) я дуже часто нарощую нігті. Але ніколи таке собі не робила. і навряд чи зроблю) Єдине, хотіла попробувати акваріум. І то на одному пальці. Мій стандарний малюнок - французький манікюр. Завжди підходить до всього і рука виглядає акуратно. Взагалі люблю пастельні спокійні та світлі кольори. Дівчата питали чи можуть ті руки пекти, картоплю чистити і хліб різати - моя відповідь така - як ви бачити - я все роблю:)))Просто треба привикнути. Єдине, тугувато з замісом тіста.
гарний манікюр. ) я тоже потім свій покажу. Між іншим, На штучних нігтях лак тримається дуже довго! 2, а то і більше тижні. В чому секрет - не знаю. Лак дешевий.
я приблизно 2 роки тому мала нарощені нігті, звичайно руки мали завжди доглянутий вигляд, і звикаєш до них швидко (я дуже довгі не робила) але у мене вони нажаль часто ламались, хатня робота і кухня напевно робили свій вплив, зазвичай корекцію роблять 1 в 3 тиждні мені ж доводилось робити це частіше(інколи щотиждня) і як розумієте не безкоштовно, тож деь через 7-8 місяців я їх "познімала"