Випікаємо за улюбленим рецептом млинці- звичайні й печінкові (однакову кількість) Я використовую такі інгредієнти
Печінкові млинці250 г змеленої печінки
3 яйця
дрібка солі
1/3 склянки молока
1/3 склянка муки
Звичайні млинці2- 3 яйця
0.5 лож. цукру
щіпка солі
півсклянки молока
мука
Для перекладання готуємо "крем" : 2 цибулини + 2 натерті морквини пасеруємо на олейні до прозорого стану. Коли засмажка охолоне , перетираємо в блендері на пасту, додаємо півзубчика часнику й пару ложок майонезу. Складаємо млинці. чергуючи звичайний- печінковий. Кожен млинець змазуємо "кремом". Тортик виходить ніжний, смачний