Пікнік на Кавказі- це ж ,звичайно, шашлик!
Зручно смажити його на березі гірської річки- тоді шампанське , сік, пиво і знаменитий дербентський коньяк можна остудити за 15 хвилин
Кавказці-дуже гонористі! Самі ж із себе сміються: мовляв, якби понти дагестанців могли світитися, їх би вистачило на освітлення всієї планети, тому частіше на пікнік виїжджають при повному параді і галстуках ( це не стосується нашого пікніка!) ,а ще наймають шашличника ( ми це зробили не заради понтів , а заради смаку!)
Своїх рецептів шашличники не видають,але, повірте, такі шашлики я куштувала вперше в житті ( з дикого кабана і з баранини).Зрозуміла, що замочують у вині і якихось травах, а ще залежить від самого м"яса. Смак -незрівнянний! М"ясо- не те, що м"яке- воно повітряне!!!
Замість блюда його викладали на лаваші
Подавали не весь одразу,а так, щоб був гарячий