Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Меню для пікніка, Страви ,які ми готуємо ,коли їдемо відпочити на природі
Славочка
21 липня 2010 21:51
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, привіт! Дякую!
так рада спілкуванню!
саме ці чанахи готувало нас троє, кожен ще щось докидав, пробував і ще щось докидав. А тоді всі разом куштували і прихвалювали.
Для чанахів потрібно окремо відварити квасольку до готовності. Посолити вкінці варіння. Відцідити.
В казанку з товстим дном підсмажити цибульку, туди ж телятину порізану кубиками (м'ясо було звечора промариноване). Тоді залити окропом, проварити до м'якості м'яса. Додати картоплю, порізану великими кубиками, моркву півкружальцями, сіль, перець, орегано, хмелі-сунелі, горошинки перців, лавровий лист.
Вкінці додати варену квасолю. Ввести потертий томат без шкірки.
Заправка: ложка борошна, сметана, трохи майонезу, томатної пасти.
Вкінці зелень петрушки, свіжого базиліку, кропу, зеленої цибулі.
А взагалі то був такий експромт.
Але таки на відкритому вогні страва смачніша! і так довго тримає тепло в казанку!
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 липня 2010 00:27
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Ланочко! відпочинок у селі для маленьких дітей --найкращий, особливо в рідних бабуні-дідуся!
А тин дідусь зробив своїми руками вперше-- і так гарно вийшло!


А тепер для вашого гарного настрою-- меню від донечки і її друзів.
Все можна побачити на фото --там голубці з виноградного листя і піску, компот з пелюстками квітів, "фарширована риба", і ще багато чого.
Заняття було півдня. laughing
Перейти на початок сторінки
maija23
22 липня 2010 01:02
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цитата: Славочка
А тепер для вашого гарного настрою-- меню від донечки і її друзів.
Все можна побачити на фото --там голубці з виноградного листя і піску, компот з пелюстками квітів, "фарширована риба", і ще багато чого.

Донечка буде така ж гарна господиня,як і мама! m05108
Я також в дитинстві на канікулах в бабусі таке готувала... feel А з глини ліпила печиво...Так зароджується любов до кулінарії!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
22 липня 2010 15:18
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Славочка
ось таку красу створив наш дідусь

Ото дійсно красота!!!!Все так гарненько вирядкувалось,дідусь МОЛОДЕЦЬ,над такою красою треба добренько попрацювати!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 липня 2010 16:59
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, передам йому ваші відгуки, буде приємно. У нього, справді золоті руки. Малюк зайшов до дідової "майстерні", то аж ручками сплеснув:"Скільки тут всього є!!!"
Перейти на початок сторінки
lana
28 серпня 2011 09:51
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Останні літні вихідні . Їдемо з друзями на пікнічок у с. Ряски. Та й привід у нас є- невеличке родинне свято.



Перейти на початок сторінки
lana
15 квітня 2012 19:27
Повідомлення #17


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Звісно, шашлик-не набридає. Але ми ще дуже полюбляємо запеченого тунця. Ось такий- десь 1.5 кг- відрізаю голову й хвіст, викидаю нутрощі, добре мию, розрізаю навпіл.


Натираю тільки сіллю й перцем. (на любителя- можна додавати різні приправи, але мені найсмачніше саме так). Загортаю кожну частину в фольгу.


У решітку якраз добре поміщається.


Коли знімете шашлик, там ще вистачить жару на запікання рибини. Повірте, шашлики у вас можуть залишитися , а ось тунець- ніколи!!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
15 квітня 2012 19:32
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
Але ми ще дуже полюбляємо запеченого тунця.

ми підготували нашу альтанку до відкриття теплого сезону, саме завтра планувала також приготувати тунця на грилі, для мене це вперше - тож дуже доречно
тож рибку дістаю з морозильної камери - маю якраз дві рибини
Перейти на початок сторінки
lana
9 серпня 2015 20:48
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Паста з синеньких до шашлика

За кілька хвилин, доки готовий уже буде жар для шашликів, відправляємо на мангал нанизані на шампури синенькі і запікаємо їх, щоб вони стали м'якими, а шкірка - обвуглилась. Потрібно обережно знімати, бо коли вони стають м'якими, то починають крутитися навколо шампура і можуть злетіти. Тепер , доки печеться шашлик, готуємо до нього пасту.


з синеньких знімаємо шкірку і виделкою легко їх розминаємо ( на природі блендера немає)

додаємо за смаком майонез, сіль, подавлений часник і мелений перчик, старанно перемішуємо- і насолоджуємося
Перейти на початок сторінки
Darka
10 серпня 2015 21:00
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Lana,буду знати і такий рецепт а то ми тоже завжди запікаємо баклажани на вогні (беру для них з собою решітку,щоб з шомпора не зіскакували :lol: ).Тільки я добавляю до них свіжі помідори,болг.перчик, цибулю і кінзу,все дрібненько нарізати,дати чуть олії,сіль,перець. Шкірку незнімаю з гарячих баклажан, розрізаю їх на половину і мякоть вибираю ложкою.Бажано покласти почищені на друшлачок щоб стекла рідина,горіч а то деколи попадають дуже гіркі баклажани.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100