Всім привіт, Мене звати Міра! Хочу вам запропонувати відвідати курси по ліпці від Ульяни Коцаби , з Івано-Франківська
Курси відбуватимуться у мальовничому місті Ужгород, 14-15 грудня. За два дні ми будемо мати ось таку програму:
Перший день:
заміс мастики, обтяжка торта мастикою, презентація роботи зі скроллами, робота з аерографом, почнемо роботу над композицією ( на вибір мастера), з початку з маленьких деталей композиції, що тонуються аерографом, потім будемо ліпити фігурки для композиції, буде наочне об"яснення як з білочки зробити зайчика, із собачки - котика тощо. З позитивними емоціями і, мабуть, з приємно втомленим виглядом ми закінчимо перший день!!!!
Другий день:
практично повністю присвячений ліпці фігурки дівчинки-феєчки: обличчя, очка, тулуп, ручки, ніжки, наряди. волосся тощо. Зрозуміло, що за 1 день навчитись робити фігурки людей не можливо, але з нашим бажанням та любов"ю до улюбленого діла все получиться. Це поставить основу на нашому шляху. Наша робота -це бескінечна праця та навчання над своїми помилками
Програма важка і дуже насичена, тому наш мастер просить, щоб ми поставили перед собою ось такі задачі:
1. Не важливо, Що ми ліпимо, важливо Як ми це робимо
2.Уміння перевести двохвимірне малювання зображення в трьохвимірний об"єкт
3. вміння правильно розділити пропорції фігурки
4. уміння з№єднати між собою деталі фігуркі і придати їм потрібної форми, природню позу
5.ввміння заставити виліплені фігурки "взаємодіяти" між собою,
6. Скласти закінчений сюжет, композицію
Це можна важати результатом, що від нас очікують на даних курсах.
Всі питання можете задавати мені, буду рада відповісти і допомогти
Фото -робіт майстрині можна подивитись тут http://www.odnoklassniki.ru/event/2339494620/topics