Їхала туди вже 2 раз, так як була пару днів проїздом і дуже мені сподобалось там. Вибралось нас 6 дорослих і малявка (похресниця моя)2 роки. Пані Ната мене дуже настрашила поїздами, шо то буде робитись шось страшне, бо в неї істерика була від жари, я куроче дуже переживала як то ми доїдемо. Но як ми сідали зранку в поїзд то я в ноги замерзла, навіть шкарпетки надівала. Шось було дуже холодно у Львові. У купе було все гуд. Ніхто не праився. Кондиціонери включались вміру, не було страшного перепаду температури і так цілу дорогу. Дитина тоже себе дуже добре поводила, найшла собі подружку і бавилась з нею.
Хату я шукала по неті. Дуже резикували бо й гроші наперед завдаток платили аби забронбвати її. Думали, гадали аби було все як по фотографіях. Нас файно зустріли хазяйка і все було чудесно, як на фотографіях так і наяву). Ми брали дім на 3 поверхи,розрахований на 8 чоловік. У кожній кімнаті було по 2 ліжка двохспальних і односпальни. Кого цікавить можете глянути собі тут Кожна пара мала свою кімнату, була кухня і душова кабіна з туалетом, бєсєдка тоже була. Погода мінялась то на сонячну то на похмуру.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дальше покажу "Новий Світ". Всім так сподобалось там бути що більше не хотіли на звичайні пляжі ходити. Там людей нема багато, тихо дуже, вода чистіша, є і нудистські пляжі. Там нудисти в палатках живуть.
Розташоване в південно-східній частині Кримського півострова, на березі Чорного моря, недалеко від Судака, в районі Зеленої бухти, з трьох сторін оточеної горами. Дуже там красиві краєвиди. Я вже забула як називається кожна гора. Та взагальному є гора Орел по ній є стежка, прорубана за князя Голіцина, огинає місцеві бухти. Прогулянка по ній — обов'язковий ритуал.
Гора Сокіл височіє зі сходу над Новим Світом. Це абсолютно унікальна гора, тому що насправді це стародавній кораловий риф, який десятки мільйонів років ховався в безодні. Внаслідок непідвладних уяві катаклізмів він піднявся з морських глибин, нахилився, і конуси, що увінчували раніше цю скелю, опинилися на схилах, звернених до Нового Світу. Щовечора захід сонця розмальовує ці конуси червоним кольором — видовище, до якого неможливо звикнути.
Синя бухта, інша назва — Розбійнича. В старовину, ще з часів таврів і елінів, тут ховались судна піратів. Це глибока бухта з маленьким пляжем, на якому купаються хіба що екскурсанти, що втомились на прогулянці по стежці Голіцина. Є симпатичний пляж на виході з бухти, але туди ще потрібно зуміти добратись.
Блакитна бухта, відоміша як Царська. Тут знаходиться знаменитий Царський пляж. Зараз це заповідна зона, тому помилуватися нею можна тільки з екскурсійного катера. Я милувалась нею з банана, який возив нас і показував всю цю красу.
Я не вмію плавати, тож дуже страшно було сідати на той банан у відкрите море, але цікавість перемогла. І не жалію шо сіла, побачила красу такууу З нами був інструктор який все розказував і показував а ще знімав всю подорож на відео і фото. Банан не перевертали.
Наша гальорка
По дорозі вітали його криками і писками. Ми взагалі всіх зачіпали)))
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Була зупинка у Бухті, тож хто хотів той купався у кришталевій воді царського пляжу. Я канєшно сиділа і трималась дальше за того банана. Причіпився екскурсовод до мене аби я йшла купатись, бо я в желеті і ніц мені не буде. Але де там.
Спішили ми побачити зграю дельфінів. Не кожному вдається побачити їх і відкритому морі.
Назад вертались вже хмарно було, замерзла трохи.
Аби ми розігрілись то нас обливали. Був фотограф і на березі і все то дєло фотографував.
Біля берега ми мусили кричати аби нас всі чули, шо банан наш самий крутий і як на ньому класно. Бо той вожатий спокою не давав))))
--------------------
Дальше у нас був похід на Генуезьку фортецю. Вдале розташування фортеці і потужні фортифікаційні споруди робили фортецю майже неприступною: із заходу фортеця важкодоступна, з півдня і сходу її захищають стрімкі стіни гори, спускаються до моря; з північного сходу можливо розташовувався штучний рів, існування якого передбачається деякими дослідниками. Площа фортеці майже 30 гектарів.
Аж туда ми лізли
а на самому верху ось так
--------------------
Дуже хотілось смачного вина взяти додому. Вирішили їхати в Коктебель, там є завод вин, де всьо показують і розказують. Ми надегустувались вин, і всі накупили собі вина смачного на любий смак. Фоток не робила, бо гнали скоро - мало часу було.
Їздили також на гірсько - лісову прогулянку на кониках. Від Судака 9 км. там кінна конюшня, десь на 3 години подорожі.
--------------------