Ось так пройшов мій відих в Криму. Більше туда не поїду, обдивилась всьо шо можна Дуже задоволена. Трошки погода буянила то всміхалась, але тре любити її всякою , як дехто каже) Но я була рада всьому. Ага! ше забула. Ше хлопці з еквалангами спускались на дно моря, то як буде шось цікаве то покажу, бо фоток ше не маю. Усьо!.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
LiLu, Опше прикольно!Мені сподобалось))) І ти, і Крим і мала)))))))Банан - ти канєшно екстрімалка...я би не сіла...тож плавати не вмію))))Дуже гарно...Гори і море - то для мене казка!!!!
Тільки не сподобались ті фігури.....йой,то для мене завжди було неприємно...Вони мені зомбі нагадують)))
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
LiLu, Шо я скажу, краса та й годі Цитата: LiLu Більше туда не поїду і я б так сказала
Lilu.з задоволенням все подивилась-дякую! Теж була в Судаку років 4назад.Мешкала в санаторіі "ТОК Судак",все добре .пляж по пропусках+санаторій "прилічний"...(навіть не думала.що бувають такі пристойні санаторіі).Сам Крим є класний-того не забрати.Але чогось дорогий...страшне.Ми з коліжанкою жили нормально-економно і мені вийшло дорожче.ніж Турція 4 зірочки.
Сам Крим є класний-того не забрати.Але чогось дорогий...страшне.
Що саме дороге?? Я не розумію тих людей, які кажуть шо то дууже дорого. Ясне діло шо порівняти з Болгарією, то можна за такі самі гроші там віддихнути. Але Болгарія то Болгарія, а Крим то є Крим. Напевно порівнювати так, то дійсно дорого, або за границею дешево можна так сказати. Скуплялись на ринку, там ціни дешеві як борщ. Всі ціни такі як тут, навіть дешевші деякі продукти і фрукти ніж тут. Біля моря то ясне діло шо дорощі різні смаколики, наприклад та кукуруза варена біля моря 5 грн. ну як люди головою не думають і її купляють, чи там не мають змоги купити, то певно шо дорого. Як що ми кукурузу купляли на ринку за 2,5. За різні розваги ясне діло також тре платити.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Наталю.в Турціі була на 2дні менше.Але то в загальному не суттєво. Звичайно,Турція не має такоі природи і повітря.як Крим.Але самі умови і послуги по якості вищі.Ми іздили на ексукрсію за 10дол.!-то півдня возили на новенькому автобусі з кліматизацією +був ще обід в ідальні (типу маленького ресторану).Правда.Турція подорожчала з того часу на процентів 30%.А в Криму ми економно жили.по ресторанах не ходили і т.д.Мені Крим сам подобається,там не впершеа,раніше була ще в Алушті(приватний сектор)і наразі залишаюсь при враженнях,що дорогувато там все.А сервіс+обслуговування як було на "рівні радянського"-так і залишилось.Мені просто шкода,бо то все таки наше ,близько,літати нікуди не треба.
Що саме дороге?? Я не розумію тих людей, які кажуть шо то дууже дорого. Ясне діло шо порівняти з Болгарією, то можна за такі самі гроші там віддихнути. Але Болгарія то Болгарія, а Крим то є Крим. Напевно порівнювати так, то дійсно дорого, або за границею дешево можна так сказати. Скуплялись на ринку, там ціни дешеві як борщ. Всі ціни такі як тут, навіть дешевші деякі продукти і фрукти ніж тут. Біля моря то ясне діло шо дорощі різні смаколики, наприклад та кукуруза варена біля моря 5 грн. ну як люди головою не думають і її купляють, чи там не мають змоги купити, то певно шо дорого. Як що ми кукурузу купляли на ринку за 2,5. За різні розваги ясне діло також тре платити. --------------------
Та я не про Болгарію навіть...і не про кукурудзу...Просто мала на увазі в загальному-наприклад за800дол що я можу отримати в Криму чи в тій же Турціі.Це не знімати там квартири +готувати,а так .типу санаторію чи отелю.Я домогосподарка 3 роки -готую зранку до вечора+печу на замовлення ,то вже би Нінок "трохи повалялась"на віддиху(а не баняки знову)....Але ,звичайно,скільки людей -стільки й думок.А природу +море Криму не забрати...