Цитата: KASYA
Ужгород - одне з найкрасивіших міст України.
Зараз будуть довгі травневі свята. Хто має можливість неодмінно завітайте на Закарпаття - тут є долина нарцисів, замки, соляні шахти, гарячі джерела, чуйні та привітні люди, багатонаціональна кухня
Ось маленька грудочка бринзи
Сир з овечого молока горяни вважають національною стравою. Будз, бринза та вурда – головні різновиди гуцульського сиру. Відрізняються вони за кольором, смаком, структурою і технологією приготування. Спочатку молоко заквашують клягом – спеціальним ферментом, який виробляють зі шлунку теляти. Коли у чані з'являються згустки сиру, їх зліплюють докупи руками, проціджують масу через марлю. Головки сиру вагою 10-15 кілограмів підвішують на сонці. Так народжується бринза – поживна і лікувальна. За сезон від однієї дійної вівці можна отримати 15-20 кілограмів сиру. З часом овеча бринза набуває пікантної гірчинки і за смаком може посперечатися навіть із відомими французькими й голландськими сирами.
http://www.prokarpaty.info/fotootchety/vse-fotootchety/item/pofestivalili-v-gucu
lskomu-parizh%D1%96.html